Ремінь поясний Tasmanian Tiger Tactical Belt 130 оливковий

КОД ТОВАРУ: 81590
  • Ремінь поясний Tasmanian Tiger Tactical Belt 130 оливковий
Ремінь поясний Tasmanian Tiger Tactical Belt 130 оливковий
Тип: поясний ремінь. Розмір: 130х4,3 см. Матеріал: Textreme 11.1.
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 769 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 236 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
TT 7696.331
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Tasmanian Tiger Tactical Belt - якісний поясний ремінь, особливістю якого є секретний внутрішню кишеню. Даний кишеню застібається на блискавку. Так що ремінь виконує відразу кілька функцій, одна з яких - безпечне зберігання грошей. Так само є кишеня, призначений для швидкого доступу до наручниками.

Особливості ременя:

- міцна пряжка;

- петля (на внутрішній стороні);

- наявність секретного кишені.

Ремінь поясний Tasmanian Tiger Tactical Belt - твій надійний друг!

Характеристики:

Тип: поясний ремінь;

Розмір: 130x4,3 см;

Матеріал: Textreme 11.1.

Виробник: Tasmanian Tiger (Німеччина).

Tasmanian Tiger - компанія, створена в Німеччині, яка стала на сьогоднішній день успішним брендом, який виконує військову і поліцейську амуніцію. Tasmanian Tiger за багато років довів своє лідерство на ринку, випускаючи тільки якісну продукцію, створену на власній фабриці. Тому кожен етап - від розробки до виробництва і випуску кінцевого продукту - ретельно перевіряється тестовою лабораторією. Це дає гарантію того, що вся продукція Tasmanian Tiger відповідає міжнародним стандартам. Tasmanian Tiger відомий різними моделями рюкзаків для яких завгодно цілей (для одиночного бійця, для снайпера, для тривалих походів, штурмових виходів). Крім рюкзаків, компанія випускає різне додаткове спорядження для тактичних операцій, поліції або одягу для активного відпочинку.


Ремінь поясний Tasmanian Tiger Tactical Belt 130 оливковий купити за вигідною ціною 1 769 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Поясные ремни таких виробників, як наприклад: в магазині terrasport.ua
Ремінь поясний Tasmanian Tiger Tactical Belt 130 оливковий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ремінь поясний Tasmanian Tiger Tactical Belt 130 оливковий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Поясні ремені

Давно мрієте зайнятися спортом? Ремінь поясний Tasmanian Tiger Tactical Belt 130 оливковий буде Вашим першим кроком. В « Поясні ремені » є все, що необхідно спортсмену. Поясні ремені здивує Вас своєю якістю. Тримач для ременя Tasmanian Tiger TT Belt Keeper чорний , Тримач для ременя Tasmanian Tiger TT Belt Keeper чорний і Тримач для ременя Tasmanian Tiger TT Belt Keeper чорний від знаменитих світових виробників 4453 Ви знайдете в нашому розділі Поясні ремені . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Поясні ремені . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн