Ремінь поясний Tasmanian Tiger Tactical Belt 105 оливковий

КОД ТОВАРУ: 81591
  • Ремінь поясний Tasmanian Tiger Tactical Belt 105 оливковий
Ремінь поясний Tasmanian Tiger Tactical Belt 105 оливковий
Тип: поясний ремінь. Розмір: 105х4,3 см. Матеріал: Textreme 11.1.
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 390 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 186 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
TT 7696.331-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Tasmanian Tiger Tactical Belt - якісний поясний ремінь, особливістю якого є секретний внутрішню кишеню. Даний кишеню застібається на блискавку. Так що ремінь виконує відразу кілька функцій, одна з яких - безпечне зберігання грошей. Так само є кишеня, призначений для швидкого доступу до наручниками.

Особливості ременя:

- міцна пряжка;

- петля (на внутрішній стороні);

- наявність секретного кишені.

Ремінь поясний Tasmanian Tiger Tactical Belt - твій надійний друг!

Характеристики:

Тип: поясний ремінь;

Розмір: 105x4,3 см;

Матеріал: Textreme 11.1.

Виробник: Tasmanian Tiger (Німеччина).

Tasmanian Tiger - компанія, створена в Німеччині, яка стала на сьогоднішній день успішним брендом, який виконує військову і поліцейську амуніцію. Tasmanian Tiger за багато років довів своє лідерство на ринку, випускаючи тільки якісну продукцію, створену на власній фабриці. Тому кожен етап - від розробки до виробництва і випуску кінцевого продукту - ретельно перевіряється тестовою лабораторією. Це дає гарантію того, що вся продукція Tasmanian Tiger відповідає міжнародним стандартам. Tasmanian Tiger відомий різними моделями рюкзаків для яких завгодно цілей (для одиночного бійця, для снайпера, для тривалих походів, штурмових виходів). Крім рюкзаків, компанія випускає різне додаткове спорядження для тактичних операцій, поліції або одягу для активного відпочинку.


Ремінь поясний Tasmanian Tiger Tactical Belt 105 оливковий вибрати за доступною вартості 1 390 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Поясные ремни таких брендів, як наприклад: в каталозі магазина Terrasport
Ремінь поясний Tasmanian Tiger Tactical Belt 105 оливковий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ремінь поясний Tasmanian Tiger Tactical Belt 105 оливковий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Поясні ремені

Давно хотіли зайнятися спортом? Ремінь поясний Tasmanian Tiger Tactical Belt 105 оливковий - це Ваш перший крок. В « Поясні ремені » є все, що знадобиться спортсмену. Поясні ремені здивує Вас своєю оригінальністю. Пояс тактичний 5.11 Tactical TDU Belt TY-5385-O оливковий , Пояс тактичний 5.11 Tactical TDU Belt TY-5385-O оливковий і Пояс тактичний 5.11 Tactical TDU Belt TY-5385-O оливковий від кращих світових виробників 4453 Ви можете знайти в нашій категорії Поясні ремені . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Поясні ремені . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн