Регулятор для дайвінгу Mares ABYSS 22 EXTREME

КОД ТОВАРУ: 115508
  • Регулятор для дайвінгу Mares ABYSS 22 EXTREME
Регулятор для дайвінгу Mares ABYSS 22 EXTREME
Тиск в балоні: 200 атм від 9,8 до 10,2 атм. Тиск в балоні: 30 атм від 9,8 до 10,2 атм. Порти першого ступеня високого тиску: 2 порту 7/16 "UNF, 2 порту 3/8" UNF. вага: INT 815 г, DIN 630 м Другий ступінь: ABYSS 22. Конструкція: Система VAD. Передня кришка: "Mesh grid". матеріали: Високостійка нікельована і хромована, ковані латунь, нержавіюча сталь, високоміцні технополімера. Ущільнення і мембрани: нітрилові каучуки, силіконові каучуки. Продуктивність: 2400 л / хв. Тип шланга: Стандартний Superflex: 1/2 "UNF. Довжина шланга: 80 см. Вага: (без шланга) 271 м Особливості: Стандартний набір CWD. Другий ступінь з фторопластовим каучуковим покриттям. Перший ступінь MR22T. Збалансована мембранна конструкц і я. система DFC, Клапан "Tri-material".   Супергібкій шланг.
Mares
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
19 089 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 2548 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
416139
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Регулятор Mares Abyss 22 Extreme - надійний регулятор із застосуванням сучасних технологій. Модель підходить для занурення під лід і відповідає всім вимогам безпеки, витримує екстремальні умови. В конструкції використана технологія   Tri-Material, використані полімерні матеріали різної твердості. Другий ступінь металева, яка використовується в холодній воді, що не дозволяє регулятору замерзати.   У моделі передбачена система DFC, скачки повітря при вдиху відсутні, це дозволяє не використовувати ручне регулювання опору дихання, потік повітря стає стабільним самостійно. Навіть при сильній течії потік повітря буде залишатися стабільним за рахунок другої сітчастої мембрани, яка розбиває потік на невеликі порції. А система VAD забезпечує легкий подих під водою, без додаткових зусиль. Модель має супергібкій шланг.

особливості:

·          Стандартний набір CWD;

·          Другий ступінь з фторопластовим каучуковим покриттям;

·          Перший ступінь MR22T;

·          Збалансована мембранна конструкц і я;

·          Система DFC, Клапан "Tri-material";

·          Супергібкій шланг.

Характеристики:

  Тиск в балоні: 200 атм від 9,8 до 10,2 атм;
  Тиск в балоні: 30 атм від 9,8 до 10,2 атм;
  Порти першого ступеня в исокого тиску: 2 порту 7/16 "UNF, 2 порту 3/8" UNF;

    вага: INT 815 г, DIN 630 г;
    Другий ступінь: ABYSS 22
    Конструкція: Система VAD;
    Передня кришка: "Mesh grid";
    матеріали: Високостійка нікельована і хромована, ковані латунь, нержавіюча сталь, високоміцні технополімера;
    Ущільнення і мембрани: нітрилові каучуки, силіконові каучуки;
    Продуктивність: 2400 л / хв;
    Тип шланга: Стандартний Superflex: 1/2 "UNF;
    Довжина шланга: 80 см;
    Вага: (без шланга) 271 м

Виробник: Mares (Італія).

Продукція цієї фірми пройшла через усі випробування часом. З маленької фабрики компанія перетворилася в хороший завод з виробництва товарів для дайвінгу. І ось, через 60 років роботи на ринку, її товари визнали якісними і професійними. Компанія не втомлюється удосконалюватися і радувати клієнтів нової інноваційної продукцією. Якість товарів перевіряється виробником і відповідає вартості.




Регулятор для дайвінгу Mares ABYSS 22 EXTREME купити за вигідною ціною 19 089 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Регуляторы для дайвинга таких торгових марок, як наприклад: Mares в онлайн каталозі Терра Спорт
Регулятор для дайвінгу Mares ABYSS 22 EXTREME

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Регулятор для дайвінгу Mares ABYSS 22 EXTREME"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Регулятори для дайвінгу

Давно мрієте зайнятися спортом? Регулятор для дайвінгу Mares ABYSS 22 EXTREME буде Вашим першим кроком. В « Регулятори для дайвінгу » є все, що необхідно спортсмену. Регулятори для дайвінгу здивує Вас своєю якістю. Октопус для дайвінгу Mares Rover , Октопус для дайвінгу Mares Rover і Октопус для дайвінгу Mares Rover від знаменитих світових виробників 6818 Ви знайдете в нашому розділі Регулятори для дайвінгу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Регулятори для дайвінгу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн