Плита газова Cascade Designs Reactor 1.0 л StoveSystem

КОД ТОВАРУ: 151335
  • Плита газова Cascade Designs Reactor 1.0 л StoveSystem
Плита газова Cascade Designs Reactor 1.0 л StoveSystem
Комплектація: пальник, казанок з кришкою, інструкція. Матеріал палива: пропан / бутан. Витрата: 110 г балона на 40 хвилин на повній потужності. Час закипання води: 3 хв. Обсяг: 1 л. Особливості: Компактний розмір. Витримує будь-які погодні умови. Швидкий підігрів. Максимальний ККД і рівномірне прогрівання. Зручна транспортування. Безпечні матеріали.
Cascade Designs
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
6 927 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 925 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Плити
АРТИКУЛ
06899
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Плита газова Cascade Designs Reactor 1.0 л   StoveSystem - набір, який дозволить швидко приготувати їжу в умовах туристичного походу на природу.   Пальник має велику потужність і регулятор тиску, казанок зверху має теплообмінники. Матеріали якісні і довго виконують свою функцію. За допомогою плити можна приготувати їжу в умовах високогір'я. Модель захищена від вітру і холоду, окислення газу проходить максимально повністю, літр води закипає за три хвилини в холодних умовах. Пристрій легке і не займає багато місця. Його зручно транспортувати за допомогою троса.


особливості:

·          Компактний розмір;

·          Витримує будь-які погодні умови;

·          Швидкий підігрів;

·          Максимальний ККД і рівномірне прогрівання;

·          Зручна транспортування;

·          Безпечні матеріали.


Характеристики:

  Комплектація: пальник, казанок з кришкою, інструкція;

  Матеріал палива: пропан / бутан;

  Витрата: 110 г балона на 40 хвилин на повній потужності;

  Час закипання води: 3 хв;

  Обсяг: 1 л.


Виробник: Cascade Designs (США).

Фірма займається виробництвом товарів для туризму. Асортимент широкий і підходить на всі випадки життя. Товари моделюються в США, випускаються в Тайвані або в Південній Кореї. Якість товарів високе, вони виконуються з безпечних для навколишнього середовища матеріалів. Вони довговічні в експлуатації, а їх зручність і функціональність повністю відповідають вартості.  


Плита газова Cascade Designs Reactor 1.0 л StoveSystem купити за вигідною ціною 6 927 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Газовые плиты и горелки таких торгових марок, як наприклад: Cascade Designs в інтернет-магазині Терраспорт
Плита газова Cascade Designs Reactor 1.0 л StoveSystem

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Плита газова Cascade Designs Reactor 1.0 л StoveSystem"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Газові плити й пальники

Давно мрієте зайнятися спортом? Плита газова Cascade Designs Reactor 1.0 л StoveSystem буде Вашим першим кроком. В « Газові плити й пальники » є все, що необхідно спортсмену. Газові плити й пальники здивує Вас своєю якістю. Адаптер паливний Cascade Designs WLU Liquid Fuel Adptr Assy 07368 (1) , Адаптер паливний Cascade Designs WLU Liquid Fuel Adptr Assy 07368 (1) і Адаптер паливний Cascade Designs WLU Liquid Fuel Adptr Assy 07368 (1) від знаменитих світових виробників 2746 Ви знайдете в нашому розділі Газові плити й пальники . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Газові плити й пальники . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн