Стіл розкладний + 4 стільці 8833

КОД ТОВАРУ: 12142
  • Стіл розкладний + 4 стільці 8833
Стіл розкладний + 4 стільці 8833
*Увага! Кількість товарів за акційною ціною обмежена! Можливо, в цей самий момент хтось замовляє останній з них. Поспішайте! Складаний стіл унікальній конструкції з 4 стільцями в комплекті. Він буде незамінний на пікніку, пляжі, дачі, в поході, а також може використовуватися в домашніх умовах. Поверхня столу виготовлена з МДФ товщиною 5 мм, а стільців - з щільної тканини. У центрі столу передбачено отвір для установки парасольки (тенту). Стіл легко складається в компактну валізку зі зручною ручкою для транспортування.
КНР
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 471 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 196 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал
Алюміній
Комплектація
Стільці
Місткість
4 людини
АРТИКУЛ
8833
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Складаний стіл унікальній конструкції з 4 стільцями в комплекті. Він буде незамінний на пікніку, пляжі, дачі, в поході, а також може використовуватися в домашніх умовах. Поверхня столу виготовлена з МДФ товщиною 5 мм, а стільців - з щільної тканини. У центрі столу передбачено отвір для установки парасольки (тенту). Стіл легко складається в компактну валізку зі зручною ручкою для транспортування.

Оптимальний розмір стільниці та додаткові кріплення із зворотного боку збільшують міцність столу. При перенесенні всі елементи складаються в корпус столу, утворюючи зручну валізу-дипломат.

Характеристики:

Розміри стола: 68х80,5х69 см

Розміри стільця: 27х25х39 см

Стільниця: 68х80 см

Допустиме навантаження на стіл: 35 кг

Допустиме навантаження на стілець: 90 кг

Вага: 8,3 кг

Виробник: Китай


Стіл розкладний + 4 стільці 8833 підібрати і купити за реальною ціною 1 471 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Наборы мебели для пикника таких торгових марок, як наприклад: КНР в електронному магазині Terra Sport
Стіл розкладний + 4 стільці 8833

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стіл розкладний + 4 стільці 8833"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори меблів для пікніка

Давно хочете зайнятися фігурою? Стіл розкладний + 4 стільці 8833 допоможе почати легко. В « Набори меблів для пікніка » є все, що Вам знадобиться. Набори меблів для пікніка обрадує Вас своєю надійністю. Стіл розкладний + 4 стільці Кемпінг ТА-484 + 4 стільці , Стіл розкладний + 4 стільці Кемпінг ТА-484 + 4 стільці і Стіл розкладний + 4 стільці Кемпінг ТА-484 + 4 стільці від кращих світових постачальників 949 Ви зможете знайти в нашій лінійці Набори меблів для пікніка . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Набори меблів для пікніка . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн