Ранець для школярів McNeill Ergo Light 912 White Cat + подарунок

КОД ТОВАРУ: 77731
  • Ранець для школярів McNeill Ergo Light 912 White Cat + подарунок
Ранець для школярів McNeill Ergo Light 912 White Cat + подарунок
Акція! У подарунок * ви отримуєте блокнот дитячий з замком, дизайн в асортименті, 48 аркушів. Особливості ранця: для дівчаток, ортопедичний, міцний, система ортопедичної спинки, сприяє стабілізації правильної ходи, відповідає всім ортопедичним вимогам, наявність великих бічних кишень, відділи для дрібних предметів, карабін для ключів, система відбивачів, жорстке пластикове дно, м'яка зручна ручка, м'які лямки, наявність регулюючої пряжки на лямках, пошитий з водонепроникної тканини, жорсткий каркас, гарантована стійкість фарби / стабільність форми. Вага: 0,85 кг. Розмір: 34х38х20 см. Об'єм: 18,5 л. Матеріал: поліестер. Прикрашений кристалами SWAROVSKI
McNeill
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Фіолетовий
Обсяг, л
18
Рекомендовано
для дівчаток
АРТИКУЛ
9579119000
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Акція! У подарунок * ви отримуєте блокнот дитячий з замком, дизайн в асортименті, 48 аркушів.

Ранець для школярів McNeill Ergo Light 912 White Cat виготовлений з міцного матеріалу з водовідштовхувальним просоченням. Тобто в дощову погоду можна не хвилюватися про вміст ранця. Важливо також і те, що фарба ранця відрізняється стійкістю до сонячних променів, і тому довгий час залишається такою ж яскравою. Якість портфеля так високо, що він може прослужити дитині не один рік.
У ньому є великі і малі відділення, світловідбивачі, зручні регулятори лямок - все те, що необхідно для щоденного зручності. На кришці ранця завдано симпатичний принт червоною пожежної машини.


Ранець для школярів McNeill Ergo Light 912 White Cat повністю відповідає всім ортопедичним і екологічним вимогам, що пред'являються до товарів, що випускаються для школярів. Цей ранець сертифікований в ортопедичних центрах Німеччини. Застосована в ньому система "легкий крок" стабілізує правильну ходу і розподіл рівномірного навантаження на поставу дитини. Завдяки спеціальній системі ортопедичної спинки навантаження на хребет дитини при носінні ранців McNeill на 30% менше ніж при носінні інших ранців, що особливо важливо для профілактики порушення постави і викривлення хребта (яка часто спостерігається у дітей молодшого шкільного віку).


Особливості ранця:
- для дівчаток;
- ортопедичний;
- міцний;
- система ортопедичної спинки;
- сприяє стабілізації правильної ходи;
- відповідає всім ортопедичним вимогам;
- наявність великих бічних кишень;
- відділи для дрібних предметів;
- карабін для ключів;
- система відбивачів;
- жорстке пластикове дно;
- м'яка зручна ручка;
- м'які лямки;
- наявність регулюючої пряжки на лямках;
- пошитий з водонепроникної тканини;
- жорсткий каркас;
- гарантована стійкість фарби / стабільність форми
- прикрашений кристалами SWAROVSKI.

Ранець для школярів McNeill Ergo Light 912 White Cat - зручний, надійний, стильний!

Характеристики:
Вага: 0,85 кг.
Розмір: 34х38х20 см.
Обсяг: 18,5 л.
Матеріал: поліестер.

Виробник: McNeill (Німеччина).

Цей виробник відомий продукцією високої якості, що випускається на двох німецьких підприємствах в Гесенне і Бранденбурзі. Вся продукція, що відноситься до високого цінового сегменту, відповідає вимогам батьків, що приділяють увагу здоров'ю і вихованню своїх дітей. З 1975 року ТМ вийшла на міжнародний рівень торгівлі та є лідером ринку Європи по ранців з часткою понад 30%.


Ранець для школярів McNeill Ergo Light 912 White Cat + подарунок вибрати за доступною вартості 0 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Детские рюкзаки, портфели таких брендів, як наприклад: McNeill в каталозі магазина Terrasport
Ранець для школярів McNeill Ergo Light 912 White Cat + подарунок

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ранець для школярів McNeill Ergo Light 912 White Cat + подарунок"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хотіли зайнятися спортом? Ранець для школярів McNeill Ergo Light 912 White Cat + подарунок - це Ваш перший крок. В « Дитячі рюкзаки, портфелі » є все, що знадобиться спортсмену. Дитячі рюкзаки, портфелі здивує Вас своєю оригінальністю. Рюкзак туристичний Deuter Fox 30 л fire-cranberry , Рюкзак туристичний Deuter Fox 30 л fire-cranberry і Рюкзак туристичний Deuter Fox 30 л fire-cranberry від кращих світових виробників 1163 Ви можете знайти в нашій категорії Дитячі рюкзаки, портфелі . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Дитячі рюкзаки, портфелі . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн