Рама для функціонального тренінгу PowerStream (360A)

КОД ТОВАРУ: 357711
  • Рама для функціонального тренінгу PowerStream (360A)
Рама для функціонального тренінгу PowerStream (360A)
Powerstream Integrity360 Multi-function Trainer. Рама для функціонального тренінгу. Powerstream - нова на ринку України лінійка професійних тренажерів від компанії VitaGym, OEM виробника топових брендів США, і на даний момент є оптимальне поєднання ціна-якість. Сьогодні тренажери виробництва VitaGym завоювали популярність в США, Англії, Німеччини, Іспанії та ін. І експортуються більш ніж в 20 країн світу. Мультифункціональний комплекс від Powerstream виключно продуманий з точки зору функціональності та естетично привабливий. Це компактний універсальний концепт для функціонального тренінгу в рамках чинного фітнес-клубу на площі в 30 м2 і проведення групових та персональних треніровкок в цікавому і динамічному форматі. Профіль конструкцій виготовлений із сталевого овальної труби 120х60 мм з товщиною стінок 2,5 мм. Комплекс з великою кількістю інструментів і додаткових аксесуарів пропонує необмежену варіативність для побудови максимально насичених функціональних тренувань на силу, витривалість, координацію, гнучкість і підходить для користувачів з абсолютно будь-яким рівнем підготовки. Завдяки своїй мультифункціональності такий комплекс і програма функціональних тренувань може задовольнити потреби більшості членів фітнес-клубу. Клієнти зможуть в максимально цікавою і динамічній формі домогтися поставлених цілей з розвитку м'язового тонусу, спалювання жиру і зміцнення здоров'я з запальними груповими програмами в міні-групах до 6-ти осіб. Максимальне завантаження - 400 кг. * Терміни поставки тренажерів - 3 місяці.
PowerStream
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
87 102 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 11628 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Належність
Професійні
Тип навантаження
На вільних вагах
Тип тренажера
Силова станція
Призначення
Для всього тіла
АРТИКУЛ
360A
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Powerstream Integrity360 Multi-function Trainer.
Рама для функціонального тренінгу. Powerstream - нова на ринку України лінійка професійних тренажерів від компанії VitaGym, OEM виробника топових брендів США, і на даний момент є оптимальне поєднання ціна-якість.

Сьогодні тренажери виробництва VitaGym завоювали популярність в США, Англії, Німеччини, Іспанії та ін. І експортуються більш ніж в 20 країн світу.

Мультифункціональний комплекс від Powerstream виключно продуманий з точки зору функціональності та естетично привабливий. Це компактний універсальний концепт для функціонального тренінгу в рамках чинного фітнес-клубу на площі в 30 м2 і проведення групових та персональних треніровкок в цікавому і динамічному форматі.

Характеристики:

  • Профіль конструкцій виготовлений із сталевого овальної труби 120х60 мм з товщиною стінок 2,5 мм.
  • Комплекс з великою кількістю інструментів і додаткових аксесуарів пропонує необмежену варіативність для побудови максимально насичених функціональних тренувань на силу, витривалість, координацію, гнучкість і підходить для користувачів з абсолютно будь-яким рівнем підготовки.
  • Завдяки своїй мультифункціональності такий комплекс і програма функціональних тренувань може задовольнити потреби більшості членів фітнес-клубу. Клієнти зможуть в максимально цікавою і динамічній формі домогтися поставлених цілей з розвитку м'язового тонусу, спалювання жиру і зміцнення здоров'я з запальними груповими програмами в міні-групах до 6-ти осіб. Максимальне завантаження - 400 кг.

Виробник: PowerStream


Рама для функціонального тренінгу PowerStream (360A) вибрати за доступною вартості 87 102 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Оснащения для спортзалов и площадок таких брендів, як наприклад: PowerStream в каталозі магазина Terrasport
Рама для функціонального тренінгу PowerStream (360A)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рама для функціонального тренінгу PowerStream (360A)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Оснащення для спортзалів і майданчиків

Давно хотіли зайнятися спортом? Рама для функціонального тренінгу PowerStream (360A) - це Ваш перший крок. В « Оснащення для спортзалів і майданчиків » є все, що знадобиться спортсмену. Оснащення для спортзалів і майданчиків здивує Вас своєю оригінальністю. Стелаж для зберігання спортивного інвентарю SS00512 , Стелаж для зберігання спортивного інвентарю SS00512 і Стелаж для зберігання спортивного інвентарю SS00512 від кращих світових виробників 9007 Ви можете знайти в нашій категорії Оснащення для спортзалів і майданчиків . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Оснащення для спортзалів і майданчиків . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн