Ракетка тенісна Stiga Club Performance WRB 4 *

КОД ТОВАРУ: 76625
  • Ракетка тенісна Stiga Club Performance WRB 4 *
Ракетка тенісна Stiga Club Performance WRB 4 *
Особливості ракетки: тенісна, аматорська, висококласна, дозволяє контролювати м'яч, забезпечує хорошу швидкість і обертання м'яча, підходить для тренування техніки, зручна розширюється ручка, зібрана з 5-слойного підстави, завдяки технології WRB забезпечує хороший відскік м'яча, добре збалансована. Клас: 4 зірки (****). Накладка: 2,0 мм. Матеріал накладки: губчаста гума. Швидкість: 85. Обертання: 88. Контроль: 50. Ракетка схвалена Міжнародною Федерацією настільного тенісу (ITTF).
Stiga
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Клас
4 зірки
АРТИКУЛ
1408-64
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ракетка тенісна Stiga Club Performance WRB 4 * - висококласна аматорська клубна ракетка серії Prestige Line для активного просунутого гравця, що поєднує в своїй грі напад і контроль. Дозволяє контролювати м'яч, забезпечуючи при цьому хорошу швидкість і обертання. Ця ракетка була розроблена за активної участі провідних клубних тренерів усього світу.
Ракетка тенісна Stiga Club Performance WRB 4 * - ідеально підходить для гравців, що розвивають свою техніку в регулярних тренуваннях. Для більшої зручності ракетка має розширюється ручку. Вона зібрана з 5-слойного підстави з використанням технології WRB, поліпшує відскік, що надає додаткову силу удару і дозволяє краще відчувати м'яч. Розподіл ваги ракетки сприяє зростанню швидкості і точності удару. Зниження ваги ракетки дозволяє зекономити дорогоцінний мить для підготовки до наступного удару. Розміщене відповідно до точним розрахунком поглиблення в певному місці ручки ракетки підвищує почуття м'яча при ударі. Ракетка схвалена Міжнародною Федерацією настільного тенісу (ITTF).


Особливості ракетки:
- тенісна;
- аматорська;
- висококласна;
- дозволяє контролювати м'яч;
- забезпечує гарну швидкість і обертання м'яча;
- підходить для тренування техніки;
- зручна розширюється ручка;
- зібрана з 5-слойного підстави;
- завдяки технології WRB забезпечує хороший відскік м'яча;
- добре збалансована.

Ракетка тенісна Stiga Club Performance WRB 4 * - гарантує велику гру!

Характеристики:
Клас: 4 зірки (****).
Накладка: 2,0 мм.
Матеріал накладки: губчаста гума.
Швидкість: 85.
Обертання: 88.
Контроль: 50.
Ракетка схвалена Міжнародною Федерацією настільного тенісу (ITTF).


Виробник: Stiga (Швеція).
Понад півстоліття компанія Stiga відома як провідний виробник інвентарю для настільного тенісу. Протягом цього часу вона неухильно зміцнює своє лідируюче становище, здійснює програми з популяризації настільного тенісу в усьому світі і сприяє розвитку цього виду спорту. Завдяки постійному і тісному співробітництву з провідними гравцями і тренерами світовими класу, компанія добре розбирається у потребах спортсменів і відповідає найвищим вимогам в виробництві інвентарю для настільного тенісу.


Ракетка тенісна Stiga Club Performance WRB 4 * купити за вигідною ціною 0 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Ракетки для настольного тенниса таких торгових марок, як наприклад: Stiga в інтернет-магазині Терраспорт
Ракетка тенісна Stiga Club Performance WRB 4 *

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ракетка тенісна Stiga Club Performance WRB 4 *"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Ракетка тенісна Stiga Club Performance WRB 4 * буде Вашим першим кроком. В « Ракетки для настільного тенісу » є все, що необхідно спортсмену. Ракетки для настільного тенісу здивує Вас своєю якістю. Ракетка для настільного тенісу Giant Dragon Techno Power 08115 , Ракетка для настільного тенісу Giant Dragon Techno Power 08115 і Ракетка для настільного тенісу Giant Dragon Techno Power 08115 від знаменитих світових виробників 256 Ви знайдете в нашому розділі Ракетки для настільного тенісу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ракетки для настільного тенісу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн