Ракетка тенісна Head YouTek IG Prestige Pro

КОД ТОВАРУ: 24065
  • Ракетка тенісна Head YouTek IG Prestige Pro
  • Ракетка тенісна Head YouTek IG Prestige Pro - Фото №2
  • Ракетка тенісна Head YouTek IG Prestige Pro - Фото №3
  • Ракетка тенісна Head YouTek IG Prestige Pro - Фото №4
  • Ракетка тенісна Head YouTek IG Prestige Pro - Фото №5
Ракетка тенісна Head YouTek IG Prestige Pro
Особливості ракетки: збільшення швидкості удару, завдяки технології YouTek, найбільш агресивна ракетка серії, форма голови ракетки забезпечує комфортну гру, ракетка зроблена з високоякісного графіту.
Head
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 217 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 563 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Ракетки
Матеріал
Графіт
АРТИКУЛ
87673
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ракетка тенісна Head YouTek IG Prestige Pro - це ракетка професійного рівня, яка демонструє відмінні якості в найскладніших іграх.
Особливістю всієї серії є застосування технології YouTek, яка дозволяє ракетці поглинути на 17% більше зайвої вібрації під час удару і тим самим - зробити сам удар жорсткіше і швидше. Також в цій серії використовується унікальна технологія d3o ™, яка розпізнає сильні і слабкі удари і регулює жорсткість ракетки.
Ракетка для великого тенісу Head YouTek IG Prestige Pro є найагресивнішою ракеткою з серії і здатна допомогти підняти якість Вашої гри на новий рівень.

Особливості ракетки:
- збільшення швидкості удару, завдяки технології YouTek;
- найбільш агресивна ракетка серії;
- форма голови ракетки забезпечує комфортну гру;
- ракетка зроблена з високоякісного графіту.

Ракетка тенісна Head YouTek IG Prestige Pro - надійний помічник на шляху до перемоги!

Характеристики:
Матеріал: графіт.
  Розмір ручки: S30.
Довжина: 68,5 см.
Площа струнної поверхні: 630 мм 2.
Вага: 325 г.
Баланс: 315 мм.
Струнна формула: 16x19.
Індекс замаху: L6.
Колір: чорний / червоний.

Виробник: Head.
Компанія Head, заснована в 1950 році Говардом Хедом, спочатку спеціалізувалася на виготовленні високотехнологічних лиж, і лише через деякий час у виробництві з'явилися тенісні ракетки та аксесуари для тенісу. У цій області компанія Head досягла величезних успіхів, і сьогодні багато провідних професіоналів грають ракетками даного виробника.
На сьогоднішній день компанія працює в чотирьох напрямках: виготовлення товарів для зимових видів спорту (сноуборди, гірські лижі), інвентар для тенісу, обладнання для підводного плавання і ліцензування.


Ракетка тенісна Head YouTek IG Prestige Pro купити за вигідною ціною 4 217 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Ракетки для тенниса таких торгових марок, як наприклад: Head в інтернет-магазині Терраспорт
Ракетка тенісна Head YouTek IG Prestige Pro Ракетка тенісна Head YouTek IG Prestige Pro - Фото №2 Ракетка тенісна Head YouTek IG Prestige Pro - Фото №3 Ракетка тенісна Head YouTek IG Prestige Pro - Фото №4 Ракетка тенісна Head YouTek IG Prestige Pro - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ракетка тенісна Head YouTek IG Prestige Pro"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ракетки для тенісу

Давно мрієте зайнятися спортом? Ракетка тенісна Head YouTek IG Prestige Pro буде Вашим першим кроком. В « Ракетки для тенісу » є все, що необхідно спортсмену. Ракетки для тенісу здивує Вас своєю якістю. Ракетка тенісна Head Nano Ti.Pro S30 , Ракетка тенісна Head Nano Ti.Pro S30 і Ракетка тенісна Head Nano Ti.Pro S30 від знаменитих світових виробників 252 Ви знайдете в нашому розділі Ракетки для тенісу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ракетки для тенісу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн