Ракетка тенісна Head MX Fire Pro S30

КОД ТОВАРУ: 24071
  • Ракетка тенісна Head MX Fire Pro S30
Ракетка тенісна Head MX Fire Pro S30
Особливості ракетки: відмінний контроль м'яча, одна з кращих ракеток свого класу, форма голови ракетки забезпечує комфортну гру, ракетка зроблена з високоякісного графіту.
Head
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 045 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 140 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Ракетки
Матеріал
Графіт
АРТИКУЛ
87795
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ракетка тенісна Head MX Fire Pro S30 - це ракетка аматорського рівня, яка демонструє відмінні якості в найскладніших іграх. Вона підійде як любителям, так і початківцям. Також це буде ідеальний вибір для жінок.
Р акетка для великого тенісу Head MX Fire Pro S30 має збільшену голову, що дозволяє краще контролювати м'яч під час удару. Також ця ракетка дуже зручна в грі.

Особливості ракетки:
- відмінний контроль м'яча;
- одна з кращих ракеток свого класу;
- форма голови ракетки забезпечує комфортну гру;
- ракетка зроблена з високоякісного графіту.


Ракетка тенісна Head MX Fire Pro S30 - Ваші удари досягнуть мети!

Характеристики:
Матеріал:
графіт.
Розмір ручки: S30.
Довжина: 68,5 см.
Площа струнної поверхні: 645 мм 2.
Вага: 270 г.
Баланс: 330 мм.
Струнна формула: 16x19.
Індекс замаху: S3.
Колір: чорний / помаранчевий.


Виробник: Head (Австрія).
Компанія Head, заснована в 1950 році Говардом Хедом, спочатку спеціалізувалася на виготовленні високотехнологічних лиж, і лише через деякий час у виробництві з'явилися тенісні ракетки та аксесуари для тенісу. У цій області компанія Head досягла величезних успіхів, і сьогодні багато провідних професіоналів грають ракетками даного виробника.
На сьогоднішній день компанія працює в чотирьох напрямках: виготовлення товарів для зимових видів спорту (сноуборди, гірські лижі), інвентар для тенісу, обладнання для підводного плавання і ліцензування.


Ракетка тенісна Head MX Fire Pro S30 вибрати за доступною вартості 1 045 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Ракетки для тенниса таких брендів, як наприклад: Head в каталозі магазина Terrasport
Ракетка тенісна Head MX Fire Pro S30

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ракетка тенісна Head MX Fire Pro S30"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ракетки для тенісу

Давно хотіли зайнятися спортом? Ракетка тенісна Head MX Fire Pro S30 - це Ваш перший крок. В « Ракетки для тенісу » є все, що знадобиться спортсмену. Ракетки для тенісу здивує Вас своєю оригінальністю. Ракетка для великого тенісу дитяча Wilson Envy Comp RKT grip 2 , Ракетка для великого тенісу дитяча Wilson Envy Comp RKT grip 2 і Ракетка для великого тенісу дитяча Wilson Envy Comp RKT grip 2 від кращих світових виробників 252 Ви можете знайти в нашій категорії Ракетки для тенісу . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Ракетки для тенісу . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн