Ракетка для сквошу Dunlop Biotec Lite TI 195

КОД ТОВАРУ: 132767
  • Ракетка для сквошу Dunlop Biotec Lite TI 195
Ракетка для сквошу Dunlop Biotec Lite TI 195
Тип: для сквошу. Розмір голови 5 25 см2. Довжина: 559 мм. Вага: 195 г. Зразок натяжки: 16 х 18 Матеріал: сплав титану. Особливості: Легкість ракетки. Ракетка маневрена. Міцні струни. Зручна ручка, не ковзає в руці.
Dunlop
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 101 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 147 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
АРТИКУЛ
773114
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ракетка для сквошу Dunlop Biotec Lite TI 195 - легкий і маневрений аксесуар для сквошу. Ракетку зручно тримати в руці, модель має анатомічну форму ручки, сама рукоятка прогумована і не ковзає під час гри. Модель має міцний каркас, що складається зі сплаву титану. Він не ускладнює конструкцію ракетки. Струни аксесуара міцні і зносостійкі, не рвуться під час гри.   

особливості:

·          Легкість ракетки;

·          Ракетка маневрена;

·          Міцні струни;

·          Зручна ручка, не ковзає в руці.

Характеристики:

  Тип: для сквошу;

  Розмір голови 5 25 см2;

  Довжина: 559 мм;

  Вага: 195 г;

  Зразок натяжки: 16 х 18;

  Матеріал: сплав титану.

Виробник: Dunlop (Австралія).

Фірма почала роботу в 1910 році. Зараз компанія спеціалізується на випуску спортивного одягу та інвентарю. Компанія грамотно поєднує якість продукції з її вартістю, а ще є улюбленим брендом багатьох зірок спорту. Вибираючи товари цієї фірми, можна не переживати з приводу їх довговічності і зручності. Нові технології грамотно поєднуються з комфортом у використанні.


Ракетка для сквошу Dunlop Biotec Lite TI 195 купити за вигідною ціною 1 101 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Товары для сквоша таких торгових марок, як наприклад: Dunlop в онлайн магазині Терра Спорт
Ракетка для сквошу Dunlop Biotec Lite TI 195

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ракетка для сквошу Dunlop Biotec Lite TI 195"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Ракетка для сквошу Dunlop Biotec Lite TI 195 буде Вашим першим кроком. В « Товари для сквошу » є все, що необхідно спортсмену. Товари для сквошу здивує Вас своєю якістю. Ракетка для сквошу Dunlop Fury 20 HQ 175 , Ракетка для сквошу Dunlop Fury 20 HQ 175 і Ракетка для сквошу Dunlop Fury 20 HQ 175 від знаменитих світових виробників 3860 Ви знайдете в нашому розділі Товари для сквошу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Товари для сквошу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн