Набір для настільного тенісу King Becket Premium (WS-6000-1)

КОД ТОВАРУ: 534149
  • Набір для настільного тенісу King Becket Premium (WS-6000-1)
Набір для настільного тенісу King Becket Premium (WS-6000-1)
Набір для настільного тенісу King Becket Premium (WS-6000-1) – це набір для початківців чемпіонів. Оптимальна 3-шарова основа і накладки TRAINER надає додаткову силу удару і володіє оптимальними характеристиками контролю м’яча. Зручна форма ручки дозволяє гравцеві тримати ракетку, витрачаючи на це мінімум зусиль. Простий у використанні, але надійний у своїх характеристиках, цей набір забезпечить вам прекрасне відчуття від гри в настільний теніс, подарувавши вам моменти рухливості і динамізму на ігровому полі.Особливості:Ракетки з 3-шаровою основою і накладками TRAINER.3 кульки в комплекті (2 помаранчеві і 1 біла)Характеристики:Клас: для любителівТовщина накладки: 1 ммКомплектація: 2 ракетки, 3 м’ячикиВиробник: King (Китай).  
Cima
КУПИТИ
ЦІНА:
204 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 27 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
WS-6000-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір для настільного тенісу King Becket Premium (WS-6000-1) – це набір для початківців чемпіонів. Оптимальна 3-шарова основа і накладки TRAINER надає додаткову силу удару і володіє оптимальними характеристиками контролю м’яча. Зручна форма ручки дозволяє гравцеві тримати ракетку, витрачаючи на це мінімум зусиль. Простий у використанні, але надійний у своїх характеристиках, цей набір забезпечить вам прекрасне відчуття від гри в настільний теніс, подарувавши вам моменти рухливості і динамізму на ігровому полі.

Особливості:

  • Ракетки з 3-шаровою основою і накладками TRAINER.
  • 3 кульки в комплекті (2 помаранчеві і 1 біла)

Характеристики:

  • Клас: для любителів
  • Товщина накладки: 1 мм
  • Комплектація: 2 ракетки, 3 м’ячики

Виробник: King (Китай).

 


Набір для настільного тенісу King Becket Premium (WS-6000-1) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 204 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Наборы для настольного тенниса таких торгових марок, як наприклад: Cima в онлайн каталозі Терра Спорт
Набір для настільного тенісу King Becket Premium (WS-6000-1)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для настільного тенісу King Becket Premium (WS-6000-1)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для настільного тенісу

Давно планували зайнятися фігурою? Набір для настільного тенісу King Becket Premium (WS-6000-1) допоможе на шляху до мети. В « Набори для настільного тенісу » є все, що необхідно спортсмену. Набори для настільного тенісу обрадує Вас високою якістю. Набір для настільного тенісу Torneo Invite Competition * (2 ракетки, 1 сітка, 3 м'ячі) , Набір для настільного тенісу Torneo Invite Competition * (2 ракетки, 1 сітка, 3 м'ячі) і Набір для настільного тенісу Torneo Invite Competition * (2 ракетки, 1 сітка, 3 м'ячі) від топових світових брендів 257 Ви зможете побачити в нашій лінійці Набори для настільного тенісу . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Набори для настільного тенісу . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн