Протеїновий мікс "Білкове харчування + Коктейль" AB PRO Шоколад, 12 порцій по 30 г (ABPR135)

КОД ТОВАРУ: 477453
  • Протеїновий мікс "Білкове харчування + Коктейль" AB PRO Шоколад, 12 порцій по 30 г (ABPR135)
Протеїновий мікс
Шукаєш недорогий смачний протеїновий коктейль, який зручно вживати і можна брати з собою навіть в малу сумку? У нас є те, що тобі треба! «Білкове харчування + Коктейль» AB PRO це:- 12 порцій протеїнового коктейлю;- Чудовий шоколадний смак;- Втамовує голод на 2-3 години;- Містить вітаміни: С, В6;- Збалансований склад (БЖВ);- Кожна порція герметично запакована;- Ціна порції приємно дивує;- Калорійність порції лише 101 кКал;- Для нормальної роботи травної системи, містить харчові волокна;- Корисна і смачна заміна пиріжкам і випічці;- Можна використовувати як для підвищення ефекту від фітнес тренувань, так і в якості білкового доповнення раціону/дієти.ДІЄТИЧНА ДОБАВКА (харчовий продукт для спеціального дієтичного споживання). Біологічно активна білкова вітамінна добавка Білкове харчування + Коктейль AB PRO смак «шоколад»Склад: сироватка суха молочна, сироватковий протеїн, ізолят соєвого білка, какао алкалізований, вершки сухі рослинні, ароматизатор ідентичний натуральному, сіль, підсолоджувач харчовий, аскорбінова кислота (вітамін С), харчовий барвник.Допоміжні речовини: діоксид кремнію, ксантан, триполіфосфат.Поживна (харчова) цінність 1 порції (30г): білків – 11,7 г, жирів – 0,5 г, вуглеводів – 13,2 г.Енергетична цінність (калорійність) 1 порції (30г): 101 кКал (422,6 кДж). Умови зберігання: зберігати в сухому,захищеному від світла місці при t 10-25 °С. Відкриту упаковку зберігати із закритою ZIP-стрічкою при кімнатній температурі. Рекомендації до споживання: дієтична добавка для збагачення раціону білками, амінокислотами, вітамінами. Застосовується як додаток до дієтичного харчування для нормалізації ваги, збільшення силових показників і зміцнення імунітету.Спосіб застосування: вживати 1-2 порції на добу, незалежно від прийому їжі або щойно після тренування. Порцію порошку висипати в шейкер з 200-300 мл прохолодної води і ретельно перемішати до однорідного стану. Готовий напій випити протягом 10-15 хвилин після змішування. Протипоказання: підвищена чутливість до компонентів, вагітність, період годування груддю.Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем-дієтологом.Не є лікарським засобом.Форма випуску: порошок.12 штук по 30 г
AB PRO
КУПИТИ
ЦІНА:
245 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 33 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Протеїни
Форма випуску 
Порошок
Тип
Харчові добавки
АРТИКУЛ
ABPR135
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шукаєш недорогий смачний протеїновий коктейль, який зручно вживати і можна брати з собою навіть в малу сумку?


«Білкове харчування + Коктейль» AB PRO це:
- 12 порцій протеїнового коктейлю;
- Чудовий шоколадний смак;
- Втамовує голод на 2-3 години;
- Містить вітаміни: С, В6;
- Збалансований склад (БЖВ);
- Кожна порція герметично запакована;
- Ціна порції приємно дивує;
- Калорійність порції лише 101 кКал;
- Для нормальної роботи травної системи, містить харчові волокна;
- Корисна і смачна заміна пиріжкам і випічці;
- Можна використовувати як для підвищення ефекту від фітнес тренувань, так і в якості білкового доповнення раціону/дієти.


ДІЄТИЧНА ДОБАВКА (харчовий продукт для спеціального дієтичного споживання). Біологічно активна білкова вітамінна добавка Білкове харчування + Коктейль AB PRO смак «шоколад»

Склад: сироватка суха молочна, сироватковий протеїн, ізолят соєвого білка, какао алкалізований, вершки сухі рослинні, ароматизатор ідентичний натуральному, сіль, підсолоджувач харчовий, аскорбінова кислота (вітамін С), харчовий барвник.
Допоміжні речовини: діоксид кремнію, ксантан, триполіфосфат.
Поживна (харчова) цінність 1 порції (30г): білків – 11,7 г, жирів – 0,5 г, вуглеводів – 13,2 г.

Енергетична цінність (калорійність) 1 порції (30г): 101 кКал (422,6 кДж).
Умови зберігання: зберігати в сухому,захищеному від світла місці при t 10-25 °С. Відкриту упаковку зберігати із закритою ZIP-стрічкою при кімнатній температурі.
Рекомендації до споживання: дієтична добавка для збагачення раціону білками, амінокислотами, вітамінами. Застосовується як додаток до дієтичного харчування для нормалізації ваги, збільшення силових показників і зміцнення імунітету.

Спосіб застосування: вживати 1-2 порції на добу, незалежно від прийому їжі або щойно після тренування. Порцію порошку висипати в шейкер з 200-300 мл прохолодної води і ретельно перемішати до однорідного стану. Готовий напій випити протягом 10-15 хвилин після змішування.
Протипоказання: підвищена чутливість до компонентів, вагітність, період годування груддю.
Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем-дієтологом.


Характеристики:

  • Не є лікарським засобом.
  • Форма випуску: порошок. 12 штук по 30 г
  • Количество порций (капсул) в контейнере: 12
  • Вес 1й порции: 30 г
  • Тип: комплексный
  • Вкус: шоколад
  • Содержание порции: белков - 11,7 г, жиров - 0,5 г, углеводов - 13,2 г

Виробник: AB PRO (Україна)



Протеїновий мікс "Білкове харчування + Коктейль" AB PRO Шоколад, 12 порцій по 30 г (ABPR135) купити по реально виправданою вартості 245 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Протеины таких брендів, як наприклад: AB PRO в інтернет каталозі Терраспорт
Протеїновий мікс "Білкове харчування + Коктейль" AB PRO Шоколад, 12 порцій по 30 г (ABPR135)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Протеїновий мікс "Білкове харчування + Коктейль" AB PRO Шоколад, 12 порцій по 30 г (ABPR135)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Протеїни

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Протеїновий мікс "Білкове харчування + Коктейль" AB PRO Шоколад, 12 порцій по 30 г (ABPR135) допоможе досягти мети. В « Протеїни » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Протеїни порадує Вас високою якістю. Протеин Nutrend Whey Core 55 (5000 g) - малина+черника , Протеин Nutrend Whey Core 55 (5000 g) - малина+черника і Протеин Nutrend Whey Core 55 (5000 g) - малина+черника від кращих світових брендів 493 Ви побачите в нашій категорії Протеїни . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Протеїни . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн