Прилад для манікюру Beurer MP 60

КОД ТОВАРУ: 78050
  • Прилад для манікюру Beurer MP 60
  • Прилад для манікюру Beurer MP 60 - Фото №2
  • Прилад для манікюру Beurer MP 60 - Фото №3
Прилад для манікюру Beurer MP 60
Особливості приладу: для професійного догляду за нігтями і стопами, плавне ліве і праве обертання, нековзна поверхня ручки, зручна коробка для зберігання, комплектується 9 дуже якісними сапфірових насадками. Насадки: фетровий конус, дрібнозернистий сапфіровий конус, циліндрична фреза, факелообразная фреза, кругла сапфірова фреза, фреза, сапфіровий конус, крупнозернистий сапфіровий конус.
Beurer
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
4 649 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 621 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
MP 60
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Прилад для манікюру Beurer MP 60 оснащений дуже якісними насадками. У базовому варіанті поставки додаються 9 насадок з довговічним покриттям з сапфіра або полірувального повсті. У комплект входять лопатка для відділення кутикули і сім насадок з довговічним сапфіровим покриттям або, відповідно, з фетру для полірування. Прилад і насадки йдуть в комплекті з дуже зручною і симпатичною коробкою для їх зберігання і перевезення.
Прилад для манікюру Beurer MP 60 забезпечує професійний догляд за нігтями рук і ніг, який зазвичай можливий тільки в салонах краси. У кожної з 9 насадок своє призначення. Насадка крупонозерністая: видалення сухий і ороговілої шкіри або великих мозолів з підошов ніг і обробка нігтів. Фетровий конус: згладжування і полірування краю нігтя після обпилювання, а також чистка поверхні нігтя. Дрібнозернистий сапфіровий диск: обпилює і обробляє нігті. Циліндрична фреза: видалення ороговілих частин і попереднє згладжування нігтів пальців ніг. Факелообразная фреза: для видалення врослих нігтів. Кругла сапфірова фреза: для акуратного видалення мозолів. Фреза: для вивільнення врослих нігтів, видалення відмерлих частинок нігтів. Сапфіровий конус довгий крупнозернистий: швидке видалення товстого шару ороговілої шкіри або великих мозолів з підошов ніг і п'яток. Крупнозернистий сапфіровий диск: обрізання грубих нігтів, їх обпилювання.

Особливості приладу:
- для професійного догляду за нігтями і стопами;
- плавне ліве і праве обертання;
- нековзна поверхня ручки, зручна коробка для зберігання;
- комплектується 9 дуже якісними сапфірових насадками.


Прилад для манікюру Beurer MP 60 - для ідеального догляду за нігтями!

Характеристики:
Кількість насадок: 9.
Насадки: Фетровий конус.

Дрібнозернистий сапфіровий конус.

Циліндрична фреза.
Факелообразная фреза.
Кругла сапфірова фреза.
Фреза.
Сапфіровий конус.
Крупнозернистий сапфіровий конус.

Виробник: Beurer (Німеччина).

Beurer - європейський лідер у виробництві техніки для здоров'я і комфорту.
Підлогові і кухонні ваги, масажери для тіла і для ніг, електрогрілки та прилади для косметології, термометри, тонометри і пульсометри. Завдяки широкому якісному асортименту Бойрер є ідеальним комплексним постачальником техніки для здоров'я і комфорту.


Прилад для манікюру Beurer MP 60 купити за вигідною ціною 4 649 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Аксессуары для красоты и здоровья таких виробників, як наприклад: Beurer в магазині terrasport.ua
Прилад для манікюру Beurer MP 60 Прилад для манікюру Beurer MP 60 - Фото №2 Прилад для манікюру Beurer MP 60 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Прилад для манікюру Beurer MP 60"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для краси та здоров'я

Давно мрієте зайнятися спортом? Прилад для манікюру Beurer MP 60 буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для краси та здоров'я » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для краси та здоров'я здивує Вас своєю якістю. Фен дорожній Beurer НС 25 , Фен дорожній Beurer НС 25 і Фен дорожній Beurer НС 25 від знаменитих світових виробників 1421 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для краси та здоров'я . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для краси та здоров'я . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн