Пояс важкоатлетичний шкіряний Adidas S / M

КОД ТОВАРУ: 65753
  • Пояс важкоатлетичний шкіряний Adidas S / M
Пояс важкоатлетичний шкіряний Adidas S / M
Особливості пояса: атлетичний, шкіряний, оснащений м'якою поперекової майданчиком, поролонова підкладка всередині, наявність металевої пряжки для надійної фіксації поясу, забезпечує додаткову підтримку під час тренувань, захищає поперек від травм. Розміри: S / M (105х10х0,5 см), L / XL (112x10x0,5 см), XXL (133x10x0,5 см). Матеріал: шкіра (95%), поліуретан (5%). Колір чорний.
Adidas
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
489 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 65 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
SM
Матеріал
Шкіра
АРТИКУЛ
ADGB-12234
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пояс важкоатлетичний шкіряний Adidas забезпечує додаткову підтримку під час тренування і захищає поперек від травм. Пояс виконаний з якісної, дубленої шкіри, що володіє пластичністю, міцністю і зносостійкістю. Цей пояс розроблений для тренувань, пов'язаних з підняттям ваги або надмірними навантаженнями на спину, він оберігає поперек від травм.
Пояс важкоатлетичний шкіряний Adidas оснащений м'якою поперекової майданчиком для підтримки спини і комфортного підняття ваги. Фіксується цей пояс надійної металевою пряжкою. Як і всі спортивні товари Adidas, цей пояс відрізняється якістю, практичністю і сучасним дизайном. На поясі нашіт логотип бренду Adidas.


Особливості пояса:
- атлетичний;
- шкіряний;
- оснащений м'якою поперекової майданчиком;
- поролонова підкладка всередині;
- наявність металевої пряжки для надійної фіксації поясу;
- забезпечує додаткову підтримку під час тренувань;
- захищає поперек від травм.


Пояс важкоатлетичний шкіряний Adidas - надійний захист під час тренувань!


Характеристики:
Матеріал:
шкіра (95%), поліуретан (5%).
Розміри: S / M (105х10х0,5 см), L / XL (112x10x0,5 см), XXL (133x10x0,5 см).
Колір: чорний.

Виробник: Adidas (Німеччина).
Один зі світових лідерів з виробництва спортивних товарів. Випускає спортивне взуття, одяг, інвентар декількох напрямків і концепцій, що характеризуються інноваційними технологіями, високою якістю, сучасним спортивним дизайном. Серед найвідоміших слоганів концерну Adidas: "Неможливе можливо".


Пояс важкоатлетичний шкіряний Adidas S / M купити по реально виправданою вартості 489 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Пояса для тяжелой атлетики таких брендів, як наприклад: Adidas в інтернет каталозі Терраспорт
Пояс важкоатлетичний шкіряний Adidas S / M

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пояс важкоатлетичний шкіряний Adidas S / M"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Пояси для важкої атлетики

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Пояс важкоатлетичний шкіряний Adidas S / M допоможе досягти мети. В « Пояси для важкої атлетики » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Пояси для важкої атлетики порадує Вас високою якістю. Пояс для тяжелой атлетики RDX 20407 Brown - XL , Пояс для тяжелой атлетики RDX 20407 Brown - XL і Пояс для тяжелой атлетики RDX 20407 Brown - XL від кращих світових брендів 844 Ви побачите в нашій категорії Пояси для важкої атлетики . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Пояси для важкої атлетики . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн