Пояс штангіста Velo VLS-12056-L широкий

КОД ТОВАРУ: 116962
  • Пояс штангіста Velo VLS-12056-L широкий
  • Пояс штангіста Velo VLS-12056-L широкий - Фото №2
Пояс штангіста Velo VLS-12056-L широкий
Матеріал: синтетична шкіра / пом'якшувальний шар; Розмір: 375-414; Ширина: 15 см; Колір: корічневий.Особенності: для роботи з великими вагами; відмінно облягає поперековий відділ; знижує рівень навантаження на м'язи і зв'язки.
Velo
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
540 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 72 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Коричневий
Розмір
M, L, XL, XXL
Матеріал
Шкіра
АРТИКУЛ
VLS-12056-L
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пояс штангіста Velo VLS-12056-L широкий - це аксесуар, спеціально призначений для занять важкою атлетикою, бодібілдінгом і інших видів спорту. Завдяки тому, що пояс щільно фіксує поперековий відділ, навантаження на м'язи і зв'язки значно знижується, а також навантаження на суглоби і міжхребцеві диски. Пояс виконаний з натуральної шкіри, в найширшій частині пояс має анатомічне наповнення, по всьому периметру він прошитий подвійним швом. Застібається на ремінну пряжку з нержавіючої сталі з двома стрижнями діаметром по 4 мм. Також пояс має петлю для захоплення вільного кінця.

особливості:
- для роботи з великими вагами;
- відмінно облягає поперековий відділ;
- знижує рівень навантаження на м'язи і зв'язки.

Характеристики:
Матеріал: синтетична шкіра / пом'якшувальний шар;
Розмір (обхват талії, см): M (75-95), L (81-101), XL (86-106), XXL (90-110);
Ширина: 15 см;
Колір: коричневий.

Виробник: Velo (Пакистан).
Velo - це пакистанська торгова марка, яка пропонує спортивне обладнання та аксесуари високої якості, які відрізняються супер міцністю і довговічністю. Вас порадує довгий термін служби виробів, відмінний зовнішній вигляд і великий вибір на будь-який смак.


Пояс штангіста Velo VLS-12056-L широкий підібрати і купити за реальною ціною 540 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Пояса для тяжелой атлетики таких торгових марок, як наприклад: Velo в електронному магазині Terra Sport
Пояс штангіста Velo VLS-12056-L широкий Пояс штангіста Velo VLS-12056-L широкий - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пояс штангіста Velo VLS-12056-L широкий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Пояси для важкої атлетики

Давно хочете зайнятися фігурою? Пояс штангіста Velo VLS-12056-L широкий допоможе почати легко. В « Пояси для важкої атлетики » є все, що Вам знадобиться. Пояси для важкої атлетики обрадує Вас своєю надійністю. Пояс для тяжелой атлетики неопреновый SportVida SV-AG0093 Black - XXL , Пояс для тяжелой атлетики неопреновый SportVida SV-AG0093 Black - XXL і Пояс для тяжелой атлетики неопреновый SportVida SV-AG0093 Black - XXL від кращих світових постачальників 844 Ви зможете знайти в нашій лінійці Пояси для важкої атлетики . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Пояси для важкої атлетики . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн