Пояс для бігу UltrAspire Fitted Race Belt 2.0 чорний унісекс S

КОД ТОВАРУ: 505860
  • Пояс для бігу UltrAspire Fitted Race Belt 2.0 чорний унісекс S
  • Пояс для бігу UltrAspire Fitted Race Belt 2.0 чорний унісекс S - Фото №2
Пояс для бігу UltrAspire Fitted Race Belt 2.0 чорний унісекс S
Fitted Race Belt 2.0 універсальний поясний ремінь, який вміщає в себе все необхідне для пробіжки, залишаючись при цьому непомітним на тілі. Призначення: для щоденного бігу, тренувань й забіги на короткі дистанції Матеріал: нейлон Пояс складається на 80% з нейлону, який придає додаткову міцність й на 20% зі спандексу(добре тягнеться) й добре утримує вміст. Всі матеріали повітропроникні й добре відводять вологу. Навіть під час інтенсивного бігу, пояс буде залишатись сухим. Пояс оснащений 3 кишенями. Для універсальности додані перегородки у головній кишені, які дозволяють розділить й упорядкувати вміст, а також дає можливість переносити великі предмети, об'єднавши ці кишені в один великий. В цю сумку легко поміститься ваш мобільний телефон, гелі, фляги з водою. Є  бокова кишеня на блискавці для гаманця, ключів й любих других важних предметів. Конструкція ErgoFit Waist забезпечує баланс й стабільність незалежно від розміру вмісту. На пояс зручно кріпити стартовий номер.
UltrAspire
КУПИТИ
ЦІНА:
965 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 129 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
UA081BKSM
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Fitted Race Belt 2.0 універсальний поясний ремінь, який вміщає в себе все необхідне для пробіжки, залишаючись при цьому непомітним на тілі.

  • Призначення: для щоденного бігу, тренувань й забіги на короткі дистанції
  • Матеріал: нейлон

Пояс складається на 80% з нейлону, який придає додаткову міцність й на 20% зі спандексу(добре тягнеться) й добре утримує вміст. Всі матеріали повітропроникні й добре відводять вологу. Навіть під час інтенсивного бігу, пояс буде залишатись сухим.

Пояс оснащений 3 кишенями. Для універсальности додані перегородки у головній кишені, які дозволяють розділить й упорядкувати вміст, а також дає можливість переносити великі предмети, об'єднавши ці кишені в один великий. В цю сумку легко поміститься ваш мобільний телефон, гелі, фляги з водою. Є  бокова кишеня на блискавці для гаманця, ключів й любих других важних предметів.

Конструкція ErgoFit Waist забезпечує баланс й стабільність незалежно від розміру вмісту. На пояс зручно кріпити стартовий номер.

  • Країна виробникВ’єтнам
  • Країна реєстрації брендаСША
  • МатеріалНейлон
  • Колірчорний

Пояс для бігу UltrAspire Fitted Race Belt 2.0 чорний унісекс S купити за вигідною ціною 965 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Спортивные сумки таких виробників, як наприклад: UltrAspire в магазині terrasport.ua
Пояс для бігу UltrAspire Fitted Race Belt 2.0 чорний унісекс S Пояс для бігу UltrAspire Fitted Race Belt 2.0 чорний унісекс S - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пояс для бігу UltrAspire Fitted Race Belt 2.0 чорний унісекс S"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні сумки

Давно мрієте зайнятися спортом? Пояс для бігу UltrAspire Fitted Race Belt 2.0 чорний унісекс S буде Вашим першим кроком. В « Спортивні сумки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні сумки здивує Вас своєю якістю. Сумка спортивна Nike Vapor Max Air Duffel Smal салатова , Сумка спортивна Nike Vapor Max Air Duffel Smal салатова і Сумка спортивна Nike Vapor Max Air Duffel Smal салатова від знаменитих світових виробників 1325 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні сумки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Спортивні сумки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн