Пояс для аквафитнеса Beco 96068 синій

КОД ТОВАРУ: 140410
  • Пояс для аквафитнеса Beco 96068 синій
Пояс для аквафитнеса Beco 96068 синій
Максимальна вага: 80 кг. Кількість блоків: 1. Колір: синій. Матеріал блоків: спінений поліетилен. Особливості: Легкість конструкції. Зручна фіксація. Навчання плаванню і тренування. Надійні і довговічні матеріали.
Beco
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 099 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 147 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
АРТИКУЛ
96068
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пояс для аквафитнеса Beco 96068 синій - аксесуар, який використовується в басейнах для навчання плаванню дорослих або на аквааеробіки. Модель не тоне і тримає вагу на воді до 80 кілограм. Пояс регулюється за допомогою ремінця і зручно фіксується кліпсою. Він не злітає під час заняття і не віджимає шкіру. Модель легка, вона швидко сохне. Пояс не надувається, тому не може проколотися під час тренування. З ним можна тренувати витривалість і координацію рухів, займатися аква-бігом.

особливості:

·          Легкість конструкції;

·          Зручна фіксація;

·          Навчання плаванню і тренування;

·          Надійні і довговічні матеріали.

Характеристики:

  Максимальна вага: 80 кг;

  Кількість блоків: 1;

  Колір: синій;

  Матеріал блоків: спінений поліетилен.

Виробник: Beco (Німеччина).

Компанія з виробництва цих товарів давно вийшла на світовий рівень, і славиться своїм німецьким якістю. Вся продукція абсолютно безпечна як для дітей, так і для дорослих. Товари не тільки довговічні, але ще і зручні у використанні. Виробник чудово ілюструє німецька якість, яке повністю окупає вартість.


Пояс для аквафитнеса Beco 96068 синій купити за вигідною ціною 1 099 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Товары для аквааэробики таких виробників, як наприклад: Beco в магазині terrasport.ua
Пояс для аквафитнеса Beco 96068 синій

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пояс для аквафитнеса Beco 96068 синій"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для аквааеробіки

Давно мрієте зайнятися спортом? Пояс для аквафитнеса Beco 96068 синій буде Вашим першим кроком. В « Товари для аквааеробіки » є все, що необхідно спортсмену. Товари для аквааеробіки здивує Вас своєю якістю. Платформа для аквафитнеса Beco DynaPad 96033 3 помаранчева , Платформа для аквафитнеса Beco DynaPad 96033 3 помаранчева і Платформа для аквафитнеса Beco DynaPad 96033 3 помаранчева від знаменитих світових виробників 4442 Ви знайдете в нашому розділі Товари для аквааеробіки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Товари для аквааеробіки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн