Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 30 без карти НавЛюкс

КОД ТОВАРУ: 72182
  • Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 30 без карти НавЛюкс
  • Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 30 без карти НавЛюкс - Фото №2
  • Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 30 без карти НавЛюкс - Фото №3
  • Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 30 без карти НавЛюкс - Фото №4
Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 30 без карти НавЛюкс
Особливості навігатора: приймач для загального споживання, поліпшена модель, малогабаритний, зручна конструкція, оновлений призначений для користувача інтерфейс, наявність високочутливого приймача, геокешинг без паперових записів, підтримка аксесуарів, високочутливий процесор, технологія WAAS, покращений кольоровий дисплей, водонепроникний, міцний, GPS зберігає і відображає основну інформацію: місце, складність, підказки й описи. Самостійна установка точок POI. Можливість установки карт. Підтримка растрових карт і космічних знімків. Використання карт пам'яті. Наявність календаря мисливця / рибалки, таблиці припливів, можливість створення оптимального маршруту, наявність USB-кабелю, керівництво користувача російською. Можливість обчислення області. Приймає сигнали з супутників GPS і ГЛОНАСС (Glonass). Розміри: 5,4x10,3x3,3 см. Розмір дисплея: 3,6х4,3 см; діагональ 5,6 см. Роздільна здатність дисплея: 176х220 пікселів. Тип дисплея: 65 До квітів TFT. Вага з батарейками: 141,7 грам. Батарея: 2АА батарейки (не входять в комплект). Час роботи: 25 годин. Кількість шляхових точок: 1000. Маршрути: 200. Кількість шляхових точок: 2000. Треки: 10,000 точок / 200 збережених треків. Вбудована пам'ять: 1,7 Гбайт.Тіп карт пам'яті: microSD. Ця модель навігатора пропонується в двох варіантах: з завантаженою спочатку Картою України НавЛюкс і без неї.
Garmin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
7 644 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1020 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Портативні
Діагональ екрану
До 4 "
Тип
GPS навігатори
АРТИКУЛ
010-00970-20
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 30 відноситься до приймачами загального споживання, є вдосконаленою версією одного з найпопулярніших і надійних портативних GPS-навігаторів. Здатний протягом короткого часу і з великою точністю визначити ваше місце розташування. Підтримує прийом сигналу з супутників, навіть в самих густих лісах, глибоких ярах або біля висотних будівель. Навігатор обладнаний поліпшеним кольоровим дисплеєм, яким зручно користуватися при будь-яких умовах освітленості. Він повністю водонепроникний (IPX7), випадкове занурення в воду не порушує його роботу. Навігатор невразливий для пилу, бруду, вологості і води.
Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 30 підтримує GPX-файли геокешинга, так що можна завантажити тайники і опис безпосередньо в пристрій. GPS зберігає і відображає основну інформацію включаючи місце, складність, підказки й описи, що робить його незамінним помічником у ваших пригоди. Завдяки широкому асортименту власників пристрій eTrex 30 може використовуватися на квадроциклах, велосипедах, катерах, автомобілях, а також в якості портативного навігатора. При використанні автомобільного утримувача і картографії City Navigator NT® пристрій буде видавати навігаційні підказки для руху від повороту до повороту. Завдяки слоту для карти пам'яті microSD ™ і внутрішньої пам'яті об'ємом 1.7 GB ця модель навігатора дозволяє вам використовувати різні види картографії: топографічні карти для піших походів, предзагруженной карти пам'яті BlueChart® g2 для плавання по озерах і морях або карти City Navigator NT® для розрахунку маршрутів по дорогах. Навігатор підтримує також супутникові зображення BirdsEye ™ (без передплати), щоб ви могли завантажувати в пристрій супутникові зображення і інтегрувати їх з картами.


особливості:
- приймач для загального споживання;
- поліпшена модель;
- малогабаритний;
- зручна конструкція;
- оновлений призначений для користувача інтерфейс;
- наявність високочутливого приймача;
- геокешинг без паперових записів;
- підтримка аксесуарів;
- високочутливий процесор;
- технологія WAAS;
- покращений кольоровий дисплей;
- водонепроникний;
- GPS зберігає і відображає основну інформацію: місце, складність, підказки та описи;
- можливість установки карт;
- підтримка растрових карт і космічних знімків;
- фотонавігація;
- використання карт пам'яті;
- наявність календаря мисливця / рибалки;
- інформація про Сонце / Місяці;
- таблиці припливів;
- розрахунок площі:
- можливість створення оптимального маршруту;
- можливість обміну даними між пристроями;
- можливість обчислення області;
- наявність 3-х осьового електронного компаса з компенсацією нахилу;
- наявність барометрического альтиметра;
- використання карт пам'яті;
- наявність USB-кабелю;
- керівництво користувача російською.
- приймає сигнали з супутників GPS і ГЛОНАСС (Glonass).


Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 30 - подорожуйте по всьому світу!

Характеристики:
Розміри: 5,4x10,3x3,3 см.
Розмір дисплея: 3,6х4,3 см; діагональ 5,6 см.
Роздільна здатність дисплея: 176х220 пікселів.
Тип дисплея: 65 До квітів TFT.
Вага з батарейками: 141,7 грам.
Батарея: 2АА батарейки (не входять в комплект).
Час роботи: 25 годин.
Кількість шляхових точок 1000.
Маршрути: 200.
Кількість шляхових точок: 2000.
Треки: 10,000 точок / 200 збережених треків.
Вбудована пам'ять: 1,7 Гбайт.
Тип карт пам'яті: microSD.

Комплект: без карти НавЛюкс.

Виробник: Garmin (Тайвань).
Компанія займає позицію світового лідера в галузі GPS-навігації. У виробництві GPS-навігаторів для автомобільного, мото, повітряного і водного транспорту, а також для туристів і спортсменів, компанія використовує найбільш інноваційні рішення, які піднімають технології GPS на нову висоту.


Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 30 без карти НавЛюкс підібрати і купити за реальною ціною 7 644 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Эхолоты, карты, датчики, GPS таких торгових марок, як наприклад: Garmin в електронному магазині Terra Sport
Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 30 без карти НавЛюкс Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 30 без карти НавЛюкс - Фото №2 Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 30 без карти НавЛюкс - Фото №3 Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 30 без карти НавЛюкс - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 30 без карти НавЛюкс"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хочете зайнятися фігурою? Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 30 без карти НавЛюкс допоможе почати легко. В « Ехолоти, карти, датчики, GPS » є все, що Вам знадобиться. Ехолоти, карти, датчики, GPS обрадує Вас своєю надійністю. Ехолот Lowrance Mark 5x , Ехолот Lowrance Mark 5x і Ехолот Lowrance Mark 5x від кращих світових постачальників 3947 Ви зможете знайти в нашій лінійці Ехолоти, карти, датчики, GPS . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Ехолоти, карти, датчики, GPS . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн