Напівмаска Thermoform 1-022 хакі

КОД ТОВАРУ: 99470
  • Напівмаска Thermoform 1-022 хакі
Напівмаска Thermoform 1-022 хакі
Тип: напівмаска (кашне). Склад тканини: 70% мікрополіестера і 30% віскози. Колір хакі. Розмір: універсальний.
Thermoform
  • Полумаска Thermoform 1-022 хаки
  • Полумаска Thermoform 1-022
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
135 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 18 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Хакі
Категорія
Чоловіче
АРТИКУЛ
1-022-H
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Напівмаска Thermoform 1-022 хакі зроблена у вигляді зручного кашне, призначеного для зігрівання шиї в холодну пору року - будь це в похідних умовах, або в міській повсякденності. Головною особливістю напівмаски є те, що в разі потреби вона легко натягується на нижню частину обличчя, захищаючи область носа і рота від холоду і, тим самим, забезпечуючи вам справжній комфорт.
Напівмаска Thermoform 1-022 пошита з м'якого, теплого, дихаючого трикотажу, до складу якого входить 70% мікрополіестера і 30% віскози. М'який, гіпоалергенний матеріал маски не викликає роздратування шкіри. Їй властива чудова носкість, і, крім цього, вона не втрачають свій зовнішній вигляд навіть після багатьох прань. Розмір: універсальний. Колір хакі.
Вироби Thermoform виготовлені з запатентованою тканини Thermolite, до основних властивостей якої відносяться: можливість миттєвого висихання і здатність зберігати оптимальний температурний режим. Thermolite швидко реагує на зміни температури тіла, запобігаючи його перегрів або переохолодження. Секрет такої граничної реактивності тканини полягає в її структурі, що включає особливі, порожнисті зсередини волокна, здатні, утримувати в собі тепло, вироблене людським тілом. У разі ж перегріву (наприклад, в процесі великого фізичного навантаження), при активному виділенні поту, Thermolite сприяє миттєвому випаровуванню зайвої вологи з поверхні одягу. Тканина висихає на 20% швидше аналогів і на 50% швидше бавовни, забезпечуючи користувачеві тепло, сухість і комфорт.

Особливості напівмаски:
- зроблена у вигляді зручного кашне;
- зігріває область шиї / рота / носа;
- тепла, дихаюча, гіпоалергенна тканину;
- носиться у вигляді кашне / напівмаски;
- чудова носкість;
- зручна в екстремальних погодних умовах / в повсякденності;
- універсальний розмір.

Напівмаска Thermoform 1-022 - м'яка і надійний захист від холоду!

Характеристики:
Тип: напівмаска (кашне).
Склад тканини: 70% мікрополіестера і 30% віскози.
Колір: хакі.
Розмір: універсальний.

Виробник: Thermoform (Туреччина).

Бренд Thermoform з'явився на ринку спортивного одягу відносно недавно, близько 13 років тому. Спеціалізується він на виробництві термобілизни, розробленого для активного відпочинку і щоденного використання. В асортименті Thermoform є жіноче, чоловіче і дитяче термобілизна - термофутболки, термошкарпетки, термоколготкі, термошарфи і т.д. Гнучка цінова політика компанії будується з урахуванням купівельних можливостей широкого кола споживачів.




Напівмаска Thermoform 1-022 хакі купити за вигідною ціною 135 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Мужские головные уборы таких виробників, як наприклад: Thermoform в магазині terrasport.ua
Напівмаска Thermoform 1-022 хакі

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Напівмаска Thermoform 1-022 хакі"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі головні убори

Давно мрієте зайнятися спортом? Напівмаска Thermoform 1-022 хакі буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі головні убори » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі головні убори здивує Вас своєю якістю. Кепка спортивна (бейсболка) Wilson Baseball Hat Coal SS17, сіра , Кепка спортивна (бейсболка) Wilson Baseball Hat Coal SS17, сіра і Кепка спортивна (бейсболка) Wilson Baseball Hat Coal SS17, сіра від знаменитих світових виробників 2143 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі головні убори . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Чоловічі головні убори . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн