Полотно для флай-йоги LiveUp Yoga Swing (LS3760)

КОД ТОВАРУ: 274357
  • Полотно для флай-йоги LiveUp Yoga Swing (LS3760)
  • Полотно для флай-йоги LiveUp Yoga Swing (LS3760) - Фото №2
Полотно для флай-йоги LiveUp Yoga Swing (LS3760)
Полотно для флай йоги YOGA SWING являє собою унікальний тренажер для занять аеройогой (антигравітаційна або повітряна йога). Завдяки надійним матеріалами полотно відрізняється легкістю, міцністю, міцністю і еластичністю. Для використання полотна під час тренування слід надійно зафіксувати його на достатній відстані від підлоги (рекомендується прикріпити до стелі). Завдяки вправам з використанням гамака можна розвинути гнучкість, розтяжку, зняти напругу в м'язах, поліпшити кровообіг, зміцнити м'язи, серцево-судинну і дихальну системи, знизити вагу. Полотно для йоги можна підвішувати на різній висоті, що дозволяє спробувати різні види поз йоги. Полотно робить діапазон рухів більше і сприяє більш глибокому розтягування, ніж це можливо на підлозі. Розміри полотна - 2,10 м Розміри ручок - 1,35 м Тренування з YOGA SWING знімають напругу в м'язах, підвищує гнучкість хребта. За допомогою гамака можна комбінувати вправи з елементами йоги, пілатесу, гімнастики та повітряної акробатики для зміцнення м'язів всього тіла.
LiveUp
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 470 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 196 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
Розмір
Полотно-2,10 м, Ручки-1,35 м
АРТИКУЛ
LS3760
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Полотно для флай йоги YOGA SWING являє собою унікальний тренажер для занять аеройогой (антигравітаційна або повітряна йога).

Завдяки надійним матеріалами полотно відрізняється легкістю, міцністю, міцністю і еластичністю. Для використання полотна під час тренування слід надійно зафіксувати його на достатній відстані від підлоги (рекомендується прикріпити до стелі). Завдяки вправам з використанням гамака можна розвинути гнучкість, розтяжку, зняти напругу в м'язах, поліпшити кровообіг, зміцнити м'язи, серцево-судинну і дихальну системи, знизити вагу. Полотно для йоги можна підвішувати на різній висоті, що дозволяє спробувати різні види поз йоги. Полотно робить діапазон рухів більше і сприяє більш глибокому розтягування, ніж це можливо на підлозі.

Тренування з YOGA SWING знімають напругу в м'язах, підвищує гнучкість хребта.
За допомогою гамака можна комбінувати вправи з елементами йоги, пілатесу, гімнастики та повітряної акробатики для зміцнення м'язів всього тіла.

Основні характеристики:

  • Розміри полотна: 2,10 м
  • Розміри ручок: 1,35 м
  • Колір: помаранчевий

Виробник: LiveUp


Полотно для флай-йоги LiveUp Yoga Swing (LS3760) купити за вигідною ціною 1 470 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Товары для йоги таких торгових марок, як наприклад: LiveUp в онлайн магазині Терра Спорт
Полотно для флай-йоги LiveUp Yoga Swing (LS3760) Полотно для флай-йоги LiveUp Yoga Swing (LS3760) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Полотно для флай-йоги LiveUp Yoga Swing (LS3760)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для йоги

Давно мрієте зайнятися спортом? Полотно для флай-йоги LiveUp Yoga Swing (LS3760) буде Вашим першим кроком. В « Товари для йоги » є все, що необхідно спортсмену. Товари для йоги здивує Вас своєю якістю. Спінінг Shimano Antares CX 2.40L 3-14 г , Спінінг Shimano Antares CX 2.40L 3-14 г і Спінінг Shimano Antares CX 2.40L 3-14 г від знаменитих світових виробників 67 Ви знайдете в нашому розділі Товари для йоги . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Товари для йоги . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн