Рушник дитяче Arena Ziggy Kids жовте

КОД ТОВАРУ: 104164
  • Рушник дитяче Arena Ziggy Kids жовте
Рушник дитяче Arena Ziggy Kids жовте
Тип: товари для пляжу і басейну. Вік: 1-3 роки. Вид: рушник. Матеріал: поліамід 20%, поліестер: 80%. Колір жовтий. Особливості рушники: якісне вологопоглинання; м'яка, приємна до тіла тканину; гіпоалергенні властивості; не спадає з тіла; не обмежує рухів як стандартне рушник; захищає від вітру і протягу; оснащено капюшоном; ексклюзивний дизайн; яскраве забарвлення з малюнком мультяшних героїв.
Arena
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
545 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 73 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
АРТИКУЛ
51096-32
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рушник дитяче Arena Ziggy Kids жовте ідеальне рішення для маленьких любителів водних процедур. М'яка махра, дуже приємна до тіла, не викликає подразнень і якісно вбирає вологу. Завдяки унікальному дизайну у вигляді накидки або халата, дана модель на спадатиме, вона н сковує рухів і надійно захищає дитину від протягу або вітру. Додатковою перевагою рушники є наявність капюшона. Яскраве забарвлення Arena Ziggy Kids, прикрашена малюнком улюблених мультяшних героїв.

Особливості рушники:
- якісне вологопоглинання;
- м'яка, приємна до тіла тканину;
- гіпоалергенні властивості;
- не спадає з тіла;
- не обмежує рухів як стандартне рушник;
- захищає від вітру і протягу;
- оснащено капюшоном;
- ексклюзивний дизайн;
- яскраве забарвлення з малюнком мультяшних героїв.

Характеристики:
Тип: товари для пляжу і басейну;
Вік: 1-3 роки;
Вид: рушник;
Матеріал: поліамід 20%, поліестер: 80%;
Колір: жовтий.

Виробник: Arena (Німеччина).
Є одним з найвідоміших брендів в світі плавання. Завдяки співпраці зі світовими зірками спорту, команда Arena завоювала велику кількість олімпійських медалей. Крім одягу для плавців, торгова марка виробляє такі товари: пляжну взуття і для басейнів, купальники, рушники, окуляри і шапки для плавання і багато іншого.





Рушник дитяче Arena Ziggy Kids жовте купити по які завищеною вартістю 545 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Накидки, пончо, полотенца, головные уборы таких брендів, як наприклад: Arena в каталозі Терра Спорт
Рушник дитяче Arena Ziggy Kids жовте

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рушник дитяче Arena Ziggy Kids жовте"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Накидки, пончо, рушники, головні убори

Давно планували зайнятися фігурою? Рушник дитяче Arena Ziggy Kids жовте буде Вашим першим кроком. В « Накидки, пончо, рушники, головні убори » знайдеться все, що Вам знадобиться. Накидки, пончо, рушники, головні убори здивує Вас своєю якістю. Рушник дитяче Arena Ziggy Kids жовте , Рушник дитяче Arena Ziggy Kids жовте і Рушник дитяче Arena Ziggy Kids жовте від знаменитих світових виробників 3819 Ви зможете побачити в нашій категорії Накидки, пончо, рушники, головні убори . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Накидки, пончо, рушники, головні убори . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн