Брязкальце-кулька Kiddieland "Спритний кошеня"

КОД ТОВАРУ: 154299
  • Брязкальце-кулька Kiddieland "Спритний кошеня"
Брязкальце-кулька Kiddieland
Тип: іграшка дитяча. Вид: брязкальце. Вік: від 6 місяців. Матеріал: пластик. Розмір: 11,5х11,5х11,5 см. Особливості брязкальце: з безпечного, нетоксичного пластика; яскраві, насичені кольори; видає деренчливий звук; оригінальний дизайн; навчання квітам і формам; розвиває моторику, мислення, сприйняття кольорів, слух, логіку.
Kiddieland
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
129 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 17 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
049858
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Брязкальце-кулька Kiddieland Спритний кошеня допоможе дитині познайомитися з новими звуками, формами та кольорами. Іграшку зручно брати маленькими пальчиками з будь-якого боку, завдяки оригінальному дизайну. Кумедний рудий кошеня, що знаходиться всередині брязкальця, обов'язково зацікавить малюка, так як може видавати дзвінкі деренчливі звуки.

Особливості брязкальце:

- з безпечного, нетоксичного пластика;

- яскраві, насичені кольори;

- видає деренчливий звук;

- оригінальний дизайн;

- навчання квітам і формам;

- розвиває моторику, мислення, сприйняття кольорів, слух, логіку.

Характеристики:

Тип: іграшка дитяча;

Вид: брязкальце;

Вік: від 6 місяців;

Матеріал: пластик;

Розмір: 11,5х11,5х11,5 см.

Виробник: Kiddieland (Китай).

Kiddieland - є одним з найбільш великих виробників дитячих товарів. Компанія була створена в кінці дев'яностих років минулого століття. Асортимент продукції даної торгової марки становлять ігрові набори, різні види дитячого транспорту, музичні інструменти для малюків, розвиваючі іграшки та багато іншого. Вся продукція бренду сертифікована, проходить ретельне тестування і випускається з якісних і безпечних матеріалів.


Брязкальце-кулька Kiddieland "Спритний кошеня" підібрати і замовити по які завищеною вартістю 129 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Погремушки таких торгових марок, як наприклад: Kiddieland в онлайн каталозі Терра Спорт
Брязкальце-кулька Kiddieland "Спритний кошеня"

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Брязкальце-кулька Kiddieland "Спритний кошеня""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Брязкальця

Давно планували зайнятися фігурою? Брязкальце-кулька Kiddieland "Спритний кошеня" допоможе на шляху до мети. В « Брязкальця » є все, що необхідно спортсмену. Брязкальця обрадує Вас високою якістю. Підвіска Tiny Love Кролик з прищіпкою , Підвіска Tiny Love Кролик з прищіпкою і Підвіска Tiny Love Кролик з прищіпкою від топових світових брендів 6657 Ви зможете побачити в нашій лінійці Брязкальця . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Брязкальця . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн