Труба підзорна National Geographic 20-60x60 (SN920754)

КОД ТОВАРУ: 330255
  • Труба підзорна National Geographic 20-60x60 (SN920754)
  • Труба підзорна National Geographic 20-60x60 (SN920754) - Фото №2
  • Труба підзорна National Geographic 20-60x60 (SN920754) - Фото №3
Труба підзорна National Geographic 20-60x60 (SN920754)
Підзорна труба National Geographic 20-60x60 оптичний прилад початкового класу, який проте підійде не тільки підліткам, але і дорослим. Комплектація і оптичні характеристики з успіхом дозволять використовувати трубу для спостережень природи і міських визначних пам'яток. Оптичні характеристики: · Збільшення: 20Х? 60Х · Діаметр об'єктива, мм: 60 · Розмір вихідної зіниці, мм: 3? 1 · Фактор сутінків: 34.6? 60 · Світлосила: 1? 9 · Мінімальна відстань фокусування, м: 12 · Поле зору, м / 1000 м: 29 Конструктивні особливості: · Кут спостереження: 45? · Оптична конструкція: призма Porro · Лінзи: з синім покриттям (coated) · Призми: BK7 · Фокусування: фокусировочним колесом в центральному положенні · Збільшення: кільцем трансфокатора на окулярі · Корпус: прогумований · Можливість кріплення штатива Комплектація: · Підзорна труба · Штатив · Захисна кришка окуляра й об'єктива · М'яка сумка для транспортування · Серветка для чищення лінз Габаритні розміри: · Вага, кг: 0,880 (без триноги) · Вага, кг: 0,998 (з триногою) · Розміри, мм: 355 * 155 * 95 (тринога в робочому положенні) Торгова марка National Geographic сьогодні відома в найвіддаленіших куточках нашої планети. Національне географічне товариство здобуло собі славу завдяки своїм поглибленим дослідженням навколишнього світу і популяризації своїх відкриттів і спостережень. Нині компанія National Geographic співпрацює з кращими виробниками товарів по всьому світу. результат цієї співпраці - розробка і виробництво приладів, що дозволяють вивчати і навколишнє середовище, а також ряду товарів, заснованих на технологіях, безпечних для навколишнього середовища. Не дивлячись на те, що підзорна труба призначена для дітей і підлітків, її зовнішній вигляд говорить про те, що це серйозний прилад. В даному випадку Ви отримуєте не іграшку, а недорогий підзорну трубу, здатну вирішувати практично ті ж завдання, що і дорожча оптика. Лінза об'єктива покрита синьою просветляющей плівкою для більшого проникнення світла і отримання яскравого зображення. Чи варто говорити про те, що оптика виконана тільки зі скла, а не з пластику. Матеріал призми - спеціальне оптичне скло BK7. Гладке гумове покриття чорного кольору захищає прилад від пошкоджень і не допускає скупчення бруду на корпусі. Для максимального комфорту спостереження окуляр встановлений під кутом 45 ?. У комплект поставки входить штатив-тринога для польових спостережень. Для зручності транспортування і зберігання можна використовувати м'який текстильний чохол на замку. Для підлітка в першу чергу важливо зрозуміти, що це якраз і не іграшка. А для батьків важливо знати, що це якісний і надійні прилад, захищений від невеликих ударів, який не зіпсує зір, але буде корисний для розвитку, активних ігор, спостережень за природою, доставить максимум задоволення, а при необхідності буде корисний і на полюванні і на стрільбищі і в тирі. Виробник: National Geographic (США) Гарантія: 2 роки
National Geographic
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
4 599 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 614 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Збільшення
20x-60x
АРТИКУЛ
SN920754
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Підзорна труба National Geographic 20-60x60 оптичний прилад початкового класу, який проте підійде не тільки підліткам, але і дорослим. Комплектація і оптичні характеристики з успіхом дозволять використовувати трубу для спостережень природи і міських визначних пам'яток.

Торгова марка National Geographic сьогодні відома в найвіддаленіших куточках нашої планети. Національне географічне товариство здобуло собі славу завдяки своїм поглибленим дослідженням навколишнього світу і популяризації своїх відкриттів і спостережень. Нині компанія National Geographic співпрацює з кращими виробниками товарів по всьому світу. результат цієї співпраці - розробка і виробництво приладів, що дозволяють вивчати і навколишнє середовище, а також ряду товарів, заснованих на технологіях, безпечних для навколишнього середовища.

Не дивлячись на те, що підзорна труба призначена для дітей і підлітків, її зовнішній вигляд говорить про те, що це серйозний прилад. В даному випадку Ви отримуєте не іграшку, а недорогий підзорну трубу, здатну вирішувати практично ті ж завдання, що і дорожча оптика.

Лінза об'єктива покрита синьою просветляющей плівкою для більшого проникнення світла і отримання яскравого зображення. Чи варто говорити про те, що оптика виконана тільки зі скла, а не з пластику. Матеріал призми - спеціальне оптичне скло BK7.

Гладке гумове покриття чорного кольору захищає прилад від пошкоджень і не допускає скупчення бруду на корпусі. Для максимального комфорту спостереження окуляр встановлений під кутом 45. У комплект поставки входить штатив-тринога для польових спостережень. Для зручності транспортування і зберігання можна використовувати м'який текстильний чохол на замку.

Для підлітка в першу чергу важливо зрозуміти, що це якраз і не іграшка. А для батьків важливо знати, що це якісний і надійні прилад, захищений від невеликих ударів, який не зіпсує зір, але буде корисний для розвитку, активних ігор, спостережень за природою, доставить максимум задоволення, а при необхідності буде корисний і на полюванні і на стрільбищі і в тирі.

Характеристики:

  • Збільшення: 20Х - 60Х
  • Діаметр об'єктива, мм: 60
  • Розмір вихідної зіниці, мм: 3 - 1
  • Фактор сутінків: 34.6 - 60
  • Світлосила: 1 - 9
  • Мінімальна відстань фокусування, м: 12
  • Поле зору, м / 1000 м: 29

Конструктивні особливості:

  • Кут спостереження: 45
  • Оптична конструкція: призма Porro
  • Лінзи: з синім покриттям (coated)
  • Призми: BK7
  • Фокусування: фокусировочним колесом в центральному положенні
  • Зум: кільцем трансфокатора на окулярі
  • Корпус: прогумований
  • Можливість кріплення штатива

Комплектація:

  • Підзорна труба
  • штатив
  • Захисна кришка окуляра й об'єктива
  • М'яка сумка для транспортування
  • Серветка для чищення лінз

Габаритні розміри:

Вага, кг: 0,880 (без триноги)

Вага, кг: 0,998 (з триногою)

Розміри, мм: 355 * 155 * 95 (тринога в робочому положенні)

Виробник: National Geographic (США)


Труба підзорна National Geographic 20-60x60 (SN920754) купити за вигідною ціною 4 599 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Подзорные трубы таких торгових марок, як наприклад: National Geographic в інтернет-магазині Терраспорт
Труба підзорна National Geographic 20-60x60 (SN920754) Труба підзорна National Geographic 20-60x60 (SN920754) - Фото №2 Труба підзорна National Geographic 20-60x60 (SN920754) - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Труба підзорна National Geographic 20-60x60 (SN920754)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Підзорні труби

Давно мрієте зайнятися спортом? Труба підзорна National Geographic 20-60x60 (SN920754) буде Вашим першим кроком. В « Підзорні труби » є все, що необхідно спортсмену. Підзорні труби здивує Вас своєю якістю. Підзорна труба Vortex Razor HD 27-60x85 (RS-85S) , Підзорна труба Vortex Razor HD 27-60x85 (RS-85S) і Підзорна труба Vortex Razor HD 27-60x85 (RS-85S) від знаменитих світових виробників 9786 Ви знайдете в нашому розділі Підзорні труби . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Підзорні труби . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн