Подушка класична Dormeo Бамбук

КОД ТОВАРУ: 78469
  • Подушка класична Dormeo Бамбук
Подушка класична Dormeo Бамбук
Особливості подушки: виготовлена з бамбукового волокна, антибактеріальні і анатіаллергенние властивості, добре пропускає повітря, легка, прекрасно поглинає вологу, нейтралізує запахи, завдяки мікроволокна WELLSLEEP ADVANCED створюється додатковий обсяг, гарантія комфорту під час сну, можна прати в пральній машині при 60 С, покриття 100% бавовна, підходить людям схильним до алергічних реакцій. Матеріал покриття: 100% бавовна. Наповнення: натуральні бамбукові волокна, мікроволокна WELLSLEEP ADVANCED. Розмір: 50х70 см.
Dormeo
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
949 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 127 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
102673912
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Подушка класична Dormeo Бамбук виготовлена з бамбукового волокна - натурального волокна з антибактеріальними і антиалергенними властивостями, яке добре пропускає повітря. Подушка вигідно відрізняється від інших своєю неймовірною легкістю і здатністю поглинати вологу, а також нейтралізувати неприємні запахи. Подушка також наповнена мікроволокнами WELLSLEEP ADVANCED, які надають їй додатковий обсяг. Ці волокна гарантують Вам тепло, комфорт і відчуття розслабленості під час сну.
Подушка класична Dormeo Бамбук дуже м'яка і ніжна на дотик. Ідеальна для людей, схильних до алергічних реакцій. Підходить для всіх, хто любить спати на спині, на боці і на животі. Можна прати в пральній машині при температурі 60 ° C


Особливості подушки:
- виготовлена з бамбукового волокна;

- класична форма;
- антибактеріальні та анатіаллергенние властивості;
- добре пропускає повітря;
- легка;
- прекрасно поглинає вологу;
- нейтралізує запахи;
- завдяки мікроволокна WELLSLEEP ADVANCED створюється додатковий обсяг;
- гарантія комфорту під час сну;
- можна прати в пральній машині при 60 С;
- покриття 100% бавовна;
- підходить людям схильним до алергічних реакцій.


Подушка класична Dormeo Бамбук - забезпечує здоровий міцний сон!

Характеристики:
Матеріал покриття: 100% бавовна.
Наповнення: натуральні бамбукові волокна, мікроволокна WELLSLEEP ADVANCED.
Розмір: 50х70 см.


Виробник: Dormeo (Китай).

Ортопедичні матраци та подушки цього виробника користуються великою популярністю у європейців. Вони виготовлені за інноваційними технологіями з матеріалів, які відповідають найвищим екологічним вимогам. Багатошарова конструкція матраців Dormeo забезпечує комфорт вашому тілу під час відпочинку. Всі матеріали, використані для виробництва матраців, характеризуються гіпоалергенність і прекрасної вентиляцією.


Подушка класична Dormeo Бамбук підібрати і замовити по які завищеною вартістю 949 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Dormeo таких торгових марок, як наприклад: Dormeo в онлайн каталозі Терра Спорт
Подушка класична Dormeo Бамбук

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Подушка класична Dormeo Бамбук"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Подушка класична Dormeo Бамбук допоможе на шляху до мети. В « Dormeo » є все, що необхідно спортсмену. Dormeo обрадує Вас високою якістю. Матрас ортопедический Roll Up Air Dormeo сворачиваемый - 120х200 см , Матрас ортопедический Roll Up Air Dormeo сворачиваемый - 120х200 см і Матрас ортопедический Roll Up Air Dormeo сворачиваемый - 120х200 см від топових світових брендів 898 Ви зможете побачити в нашій лінійці Dormeo . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Dormeo . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн