Підсумок Tasmanian Tiger TT SGL Mag Pouch BEL M4 хакі

КОД ТОВАРУ: 81606
  • Підсумок Tasmanian Tiger TT SGL Mag Pouch BEL M4 хакі
Підсумок Tasmanian Tiger TT SGL Mag Pouch BEL M4 хакі
Особливості подсумка: легкий, з кріпленням для однієї обойми, застібка на банджі-шнурі забезпечує швидкий доступ, можна використовувати в якості змінного подсумка, система Molle, передні і бічні зони з системою Molle для додаткового кріплення, пошитий з міцного поліаміду 700 Den, водовідштовхувальний, стійкий до зношування. Призначений для обойми: М4 / AR15. Матеріал: 100% Поліамід 700 DEN. Розмір: 17x9x5 см. Вага: 70 г. Колір: хакі.
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
390 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 52 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
TT 7162.343
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Підсумок Tasmanian Tiger TT SGL Mag Pouch BEL M4 призначений для обойми М4 / AR15. Швидкий доступ забезпечений застібкою на банджі-шнурі. Можна використовувати в якості змінного підсумків. Передні і бічні зони з системою MOLLE для додаткового кріплення додаткових підсумків.
Підсумок Tasmanian Tiger TT SGL Mag Pouch BEL M4 пошитий з матеріалу 100% Поліамід 700 DEN, стійкого до зносу і розриву, а також характеризується легкістю і хорошими водовідштовхувальними властивостями. Вага подсумка становить 70 м Розмір: 17х9,5 см. В асортименті є підсумки оливкового кольору і хакі.

Особливості подсумка:
- легкий;
- з кріпленням для однієї обойми;
- застібка на банджі-шнурі забезпечує швидкий доступ;
- можна використовувати в якості змінного подсумка;
- система Molle;
- передні і бічні зони з системою Molle для додаткового кріплення;
- пошитий з міцного поліаміду 700 Den;
- водовідштовхувальний;
- стійкий до зношування.

Підсумок Tasmanian Tiger TT SGL Mag Pouch BEL M4 - легкий, зручний, міцний!

Характеристики:

Призначений для обойми: М4 / AR15.
Матеріал: 100% Поліамід 700 DEN.
Розмір: 17x9x5 см.
Вага: 70 г.
Колір: хакі.


Виробник: Tasmanian Tiger (Німеччина).

Tasmanian Tiger на сьогоднішній день є відомим виробником спорядження та одягу для військових, спецпідрозділів і поліції. За багато років цей бренд зарекомендував себе в якості провідного постачальника професійного спорядження і одягу в усьому світі. Всі виробничі процеси - від замовлення матеріалів та виготовлення до кінцевого контролю якості - точно визначаються виробником і контролюються відповідно до міжнародних стандартів. Кожен продукт ретельно перевіряється і випробовується перед тим, як покинути завод. Кожному продукту присвоюється серійний номер і заноситься в нашу базу даних. Цей бренд постійно розширює свою продуктову лінійку і оптимізує існуючі товари, пропонуючи своїм клієнтам товари безкомпромісно високої якості.


Підсумок Tasmanian Tiger TT SGL Mag Pouch BEL M4 хакі купити за вигідною ціною 390 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Подсумки таких торгових марок, як наприклад: в електронному каталозі Терраспорт
Підсумок Tasmanian Tiger TT SGL Mag Pouch BEL M4 хакі

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Підсумок Tasmanian Tiger TT SGL Mag Pouch BEL M4 хакі"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Підсумки

Давно мрієте зайнятися спортом? Підсумок Tasmanian Tiger TT SGL Mag Pouch BEL M4 хакі буде Вашим першим кроком. В « Підсумки » є все, що необхідно спортсмену. Підсумки здивує Вас своєю якістю. Подсумок одинарный полимерный LeRoy (LE2218) , Подсумок одинарный полимерный LeRoy (LE2218) і Подсумок одинарный полимерный LeRoy (LE2218) від знаменитих світових виробників 4455 Ви знайдете в нашому розділі Підсумки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Підсумки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн