Підсумок Tasmanian Tiger 2 SGL Mag Pouch BEL M4 камуфльований

КОД ТОВАРУ: 81599
  • Підсумок Tasmanian Tiger 2 SGL Mag Pouch BEL M4 камуфльований
  • Підсумок Tasmanian Tiger 2 SGL Mag Pouch BEL M4 камуфльований - Фото №2
Підсумок Tasmanian Tiger 2 SGL Mag Pouch BEL M4 камуфльований
Особливості подсумка: подвійний, для двох магазинів, міцні стінки з тришарового матеріалу, призначений для магазинів M4 / AR15, система Molle, передні і бічні поверхні для кріплення додаткових підсумків, пошитий з міцного матеріалу Cordura 700 DEN, легкий. Розмір: 17х9х7 см. Вага: 130 г. Матеріал: Cordura 700 DEN. Система кріплення: Molle. Колір: Колір: multicam (універсальна камуфльований забарвлення).
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
780 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 104 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
TT 7165.394
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Підсумок Tasmanian Tiger 2 SGL Mag Pouch BEL M4 складається з розташованих поруч невеликих підсумків, розрахованих для двох магазинів M4 / AR15 з кріпленням на амортизується тросі. Передні і бічні поверхні подсумка оснащені системою Molle для кріплення додаткових підсумків.
Підсумок Tasmanian Tiger 2 SGL Mag Pouch BEL M4 пошитий з міцного матеріалу Cordura 700 DEN. Завдяки стінок, зробленим з 3-х шарів матеріалу, підсумок добре утримує форму. Його вага становить 130 г. Розмір: 17х9х7 см. Колір: multicam (універсальна камуфльований забарвлення).

Особливості подсумка:
- подвійний;
- для двох магазинів;
- міцні стінки з тришарового матеріалу;
- призначений для магазинів M4 / AR15;
- система Molle;
- передні і бічні поверхні для кріплення додаткових підсумків;
- пошитий з міцного матеріалу Cordura 700 DEN;
- легкий.

Підсумок Tasmanian Tiger 2 SGL Mag Pouch BEL M4 - легкий, міцний, добре зберігає форму!

Характеристики:

Розмір: 17х9х7 см.
Вага: 130 г.
Матеріал: Cordura 700 DEN.
Система кріплення: Molle.
Колір: multicam (універсальна камуфльований забарвлення).

Виробник: Tasmanian Tiger (Німеччина).

Tasmanian Tiger на сьогоднішній день є відомим виробником спорядження та одягу для військових, спецпідрозділів і поліції. За багато років цей бренд зарекомендував себе в якості провідного постачальника професійного спорядження і одягу в усьому світі. Всі виробничі процеси - від замовлення матеріалів та виготовлення до кінцевого контролю якості - точно визначаються виробником і контролюються відповідно до міжнародних стандартів. Кожен продукт ретельно перевіряється і випробовується перед тим, як покинути завод. Кожному продукту присвоюється серійний номер і заноситься в нашу базу даних. Цей бренд постійно розширює свою продуктову лінійку і оптимізує існуючі товари, пропонуючи своїм клієнтам товари безкомпромісно високої якості.


Підсумок Tasmanian Tiger 2 SGL Mag Pouch BEL M4 камуфльований підібрати і замовити по які завищеною вартістю 780 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Подсумки таких торгових марок, як наприклад: в онлайн каталозі Терра Спорт
Підсумок Tasmanian Tiger 2 SGL Mag Pouch BEL M4 камуфльований Підсумок Tasmanian Tiger 2 SGL Mag Pouch BEL M4 камуфльований - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Підсумок Tasmanian Tiger 2 SGL Mag Pouch BEL M4 камуфльований"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Підсумки

Давно планували зайнятися фігурою? Підсумок Tasmanian Tiger 2 SGL Mag Pouch BEL M4 камуфльований допоможе на шляху до мети. В « Підсумки » є все, що необхідно спортсмену. Підсумки обрадує Вас високою якістю. Подсумок закрытый бесшумный одинарный для 2 магазинов АК LeRoy, черный (LE2130) , Подсумок закрытый бесшумный одинарный для 2 магазинов АК LeRoy, черный (LE2130) і Подсумок закрытый бесшумный одинарный для 2 магазинов АК LeRoy, черный (LE2130) від топових світових брендів 4455 Ви зможете побачити в нашій лінійці Підсумки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Підсумки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн