Стійка для балансувальних платформ Pro Supra TA-8219

КОД ТОВАРУ: 379225
  • Стійка для балансувальних платформ Pro Supra TA-8219
  • Стійка для балансувальних платформ Pro Supra TA-8219 - Фото №2
  • Стійка для балансувальних платформ Pro Supra TA-8219 - Фото №3
  • Стійка для балансувальних платформ Pro Supra TA-8219 - Фото №4
  • Стійка для балансувальних платформ Pro Supra TA-8219 - Фото №5
Стійка для балансувальних платформ Pro Supra TA-8219
Матеріал: метал. Розмір: 75х66х150 см. Місткість: 5 шт. Колір: чорний. призначення Підставка використовується для зберігання балансувальних платформ в фітнес-центрах, особистих спортзалах, клубах йоги. Платформи дуже ефективні як тренувальний снаряд, проте займають чимало місця. І якщо одну платформу ще можна якось прилаштувати, то 3-5 - це вже проблема. У той же час, акуратно складені на підставку, вони не заважають підтримувати порядок в залі, не займають корисну площу і дуже естетично виглядають. опис Конструкція підставки для балансувальних платформ проста і ефективна. Всі основні елементи виготовлені з металевих труб і з'єднані між собою болтами. Між трьома вертикальними стійками встановлені трикутники, які одночасно служать і розпірками, і полками для платформ. Завдяки такому рішенню підставка має невелику вагу, проте надзвичайно стабільна. Її стійкості сприяють і гумові ніжки на стійках, які також захищають підлогу від подряпин. переваги: Підставка (стійка) для 5 балансувальних платформ TA-8219 допоможе вам так організувати тренувальне простір, щоб використовувати його максимально ефективно. Виготовлена з якісних матеріалів, вона легка і надійна. Продумана конструкція забезпечує легкий доступ до платформ. Поміститься в будь-якому кутку, економлячи корисну площу в спортивному залі. Виробник: Pro Supra (Тайвань).
Pro Supra
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
5 230 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 698 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Стійка для BOSU
Належність
Професійна
АРТИКУЛ
TA-8219
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Матеріал: метал.
Розмір: 75х66х150 см.
Місткість: 5 шт.
Колір: чорний.


призначення
Підставка використовується для зберігання балансувальних платформ в фітнес-центрах, особистих спортзалах, клубах йоги. Платформи дуже ефективні як тренувальний снаряд, проте займають чимало місця. І якщо одну платформу ще можна якось прилаштувати, то 3-5 - це вже проблема. У той же час, акуратно складені на підставку, вони не заважають підтримувати порядок в залі, не займають корисну площу і дуже естетично виглядають.


опис
Конструкція підставки для балансувальних платформ проста і ефективна. Всі основні елементи виготовлені з металевих труб і з'єднані між собою болтами. Між трьома вертикальними стійками встановлені трикутники, які одночасно служать і розпірками, і полками для платформ. Завдяки такому рішенню підставка має невелику вагу, проте надзвичайно стабільна. Її стійкості сприяють і гумові ніжки на стійках, які також захищають підлогу від подряпин.


переваги:

Підставка (стійка) для 5 балансувальних платформ TA-8219 допоможе вам так організувати тренувальне простір, щоб використовувати його максимально ефективно.

  • Виготовлена з якісних матеріалів, вона легка і надійна.
  • Продумана конструкція забезпечує легкий доступ до платформ.
  • Поміститься в будь-якому кутку, економлячи корисну площу в спортивному залі.

Виробник: Pro Supra (Тайвань).


Стійка для балансувальних платформ Pro Supra TA-8219 купити за вигідною ціною 5 230 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Скамьи и стойки таких торгових марок, як наприклад: Pro Supra в інтернет-магазині Терраспорт
Стійка для балансувальних платформ Pro Supra TA-8219 Стійка для балансувальних платформ Pro Supra TA-8219 - Фото №2 Стійка для балансувальних платформ Pro Supra TA-8219 - Фото №3 Стійка для балансувальних платформ Pro Supra TA-8219 - Фото №4 Стійка для балансувальних платформ Pro Supra TA-8219 - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стійка для балансувальних платформ Pro Supra TA-8219"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно мрієте зайнятися спортом? Стійка для балансувальних платформ Pro Supra TA-8219 буде Вашим першим кроком. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що необхідно спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) здивує Вас своєю якістю. Тренажер для преса - скручування Impulse AB Bench , Тренажер для преса - скручування Impulse AB Bench і Тренажер для преса - скручування Impulse AB Bench від знаменитих світових виробників 136 Ви знайдете в нашому розділі Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн