Підставка для вудилищ Lineaeffe Rod Pod Premium

КОД ТОВАРУ: 26620
  • Підставка для вудилищ Lineaeffe Rod Pod Premium
Підставка для вудилищ Lineaeffe Rod Pod Premium
Особливості підставки: підставка для розміщення 3-х вудлищ. Застосовується при ловлі коропа, сома, щуки, ляща. Легко встановлюється в будь-якій місцевості. Положення вудилищ по відношенню до поверхні води легко регулюється. Підставка дозволяє встановити 3 коропові вудки. Легкість і міцність матеріалу. Компактна в складеному вигляді. Легко транспортується.
Lineaeffe
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 709 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 362 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Аксесуари для риболовлі
Підставки для вудилищ
АРТИКУЛ
6313034
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Підставка для трьох вудлищ Lineaeffe Rod Pod Premium + сумка повністю виправдовує себе, маючи в порівнянні зі звичайними рогатинами цілий ряд переваг. Її можна встановити практично в будь-якому місці на березі, включаючи кам'янисті схили і навіть бетонні плити. Положення вудилищ по відношенню до поверхні води легко регулюється за рахунок висунення і опускання передньої і задньої стійок, так що, погодившись з умовами лову, ви можете піднімати вершинки вудилищ або опускати їх до самої поверхні води. Підставка дозволяє встановити 3 коропові вудки, істотно полегшуючи контроль за ними. Всі вони одночасно перебувають у полі зору рибалки.
Підставка для трьох вудлищ Lineaeffe Rod Pod Premium + сумка зроблена з легких, але міцних матеріалів, вона дуже компактна в складеному вигляді, її можна без проблем транспортувати до місця лову. У комплект входить зручна сумка для зберігання і транспортування підставки.

Особливості підставки:
- підставка для розміщення 3-х вудлищ;
- застосовується при ловлі коропа, сома, щуки, ляща;
- легко встановлюється в будь-якій місцевості;
- положення вудилищ по відношенню до поверхні води легко регулюється;
- підставка дозволяє встановити 3 коропові вудки;
- легкість і міцність матеріалу;
- компактна в складеному вигляді;
- легко транспортується.

Підставка для трьох вудлищ Lineaeffe Rod Pod Premium + сумка - гарантія повноцінної риболовлі!

Характеристики:
Матеріал:
алюміній.

Виробник: Lineaeffe (Італія).
Компанія Lineaeffe розпочала свою діяльність в 1981 році. Рибальські вироби виготовляються на сучасному обладнанні з використанням новітніх технологій, високоякісних матеріалів, вироблених в Італії. Їх відмінною рисою є технічно грамотна зборка і оснащення плюс сучасний дизайн.


Підставка для вудилищ Lineaeffe Rod Pod Premium купити за вигідною ціною 2 709 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Товары для рыбалки таких виробників, як наприклад: Lineaeffe в магазині terrasport.ua
Підставка для вудилищ Lineaeffe Rod Pod Premium

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Підставка для вудилищ Lineaeffe Rod Pod Premium"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для риболовлі

Давно мрієте зайнятися спортом? Підставка для вудилищ Lineaeffe Rod Pod Premium буде Вашим першим кроком. В « Товари для риболовлі » є все, що необхідно спортсмену. Товари для риболовлі здивує Вас своєю якістю. Термокофта детская повседневная/спортивная Haster Merino Wool Hanna Style (SL04-40w2-104110), M , Термокофта детская повседневная/спортивная Haster Merino Wool Hanna Style (SL04-40w2-104110), M і Термокофта детская повседневная/спортивная Haster Merino Wool Hanna Style (SL04-40w2-104110), M від знаменитих світових виробників 2612 Ви знайдете в нашому розділі Товари для риболовлі . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Товари для риболовлі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн