Пневмогруша боксерська PowerPlay (PP_3061_S_Black_Leather), S

КОД ТОВАРУ: 356481
  • Пневмогруша боксерська PowerPlay (PP_3061_S_Black_Leather), S
  • Пневмогруша боксерська PowerPlay (PP_3061_S_Black_Leather), S - Фото №2
  • Пневмогруша боксерська PowerPlay (PP_3061_S_Black_Leather), S - Фото №3
  • Пневмогруша боксерська PowerPlay (PP_3061_S_Black_Leather), S - Фото №4
  • Пневмогруша боксерська PowerPlay (PP_3061_S_Black_Leather), S - Фото №5
Пневмогруша боксерська PowerPlay (PP_3061_S_Black_Leather), S
Призначення: Швідкісна груша PowerPlay 3061 Призначено для Вдосконалення точності и швідкості ударів, віпускається у 3-х розмірах. Може використовуват в Домашніх условиях, в Боксерський залах або у фітнес-клубах. Опис: пневматична груша даної моделі Виготовлена Із вісокоякісного замінніка кожи на основе поліуретану (PU), Який має структуру ідентічну натуральній шкірі. Поліуретанова шкіра вважається еко-шкірою - вона НЕ віклікає алергії у людей. Серед перевага такого матеріалу - стійкість до механічніх пошкоджень (не рветься и не дряпається), еластичність, тривалий термін использование. Усі шви додатково посілені, что гарантує скроню міцність пневмогруші. Каплевидний дизайн - це один з найбільш популярних форм Боксерський груш. Розвіває швідкісні и коордінаційні якості у спортсменів. Пневмогруша дает можлівість вдосконалюваті ухілі и різкість ударів. Наповнення камери и кріплення груші Забезпечує стабільний баланс, скроню абсорбацію ударних хвилях. Латексні внутрішня камера закрита шнуром для більшої міцності конструкції. Відмінно збалансована для точних відскоків / рікошетів. Груша PowerPlay 3061 підійде для Вдосконалення широкого спектру ударів и буде довгий час служити вірнім помічником на Тренування. Укріплена петля дозволяє прікріпіті грушу на кільце або карабін. До комплекту груші платформа и кріплення не входять.
PowerPlay
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
360 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 48 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S
Матеріал
Шкіра
АРТИКУЛ
PP_3061_S_Black_Leather
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Призначення: Швидкісна груша PowerPlay 3061 призначена для вдосконалення точності і швидкості ударів, випускається в 3-х розмірах. Може вживатися в домашніх умовах, в боксерських залах або в фітнес-клубах.

Опис: Пневматична груша даної моделі виготовлена з високоякісного замінника шкіри на основі поліуретану (PU), які має структуру ідентичну натуральній шкірі. Поліуретанова шкіра вважається еко-шкірою - Вона не викликає алергії у людей.

Серед переваг такого матеріалу - стійкість до механічних пошкоджень (не рветься і НЕ дряпається), еластичність, тривалий термін служби. Всі шви додатково посилені, що гарантує Високу міцність пневмогруши. Каплевидний дизайн - це один з найпопулярніших форм боксерський груш. Розвиває швидкісні і координаційні якості у спортсменів. Пневмогруша дає можливість удосконалювати ухили і різкість ударів. Наповнення камери і кріплення груші забезпечує стабільний баланс, Високу абсорбції ударних хвиль.

Латексна внутрішня камера закрита шнуром для більшої міцності конструкції. Відмінно збалансована для точних відскоків / рикошетів. Груша PowerPlay 3061 підійде для вдосконалення широкого спектру ударів і буде довгий час служить вірним помічником на тренуваннях. Укріплень петля дозволяє прикріпити грушу на кільце або карабін. У комплект груші платформа і кріплення НЕ входять.

Характеристики:

  • Тип: Груша
  • Розмір: S
  • Вікова група: Для всіх
  • Матеріал: натуральна шкіра
  • Колір чорний

Виробник: PowerPlay


Пневмогруша боксерська PowerPlay (PP_3061_S_Black_Leather), S вибрати за доступною вартості 360 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Боксерские груши таких брендів, як наприклад: PowerPlay в каталозі магазина Terrasport
Пневмогруша боксерська PowerPlay (PP_3061_S_Black_Leather), S Пневмогруша боксерська PowerPlay (PP_3061_S_Black_Leather), S - Фото №2 Пневмогруша боксерська PowerPlay (PP_3061_S_Black_Leather), S - Фото №3 Пневмогруша боксерська PowerPlay (PP_3061_S_Black_Leather), S - Фото №4 Пневмогруша боксерська PowerPlay (PP_3061_S_Black_Leather), S - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пневмогруша боксерська PowerPlay (PP_3061_S_Black_Leather), S"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Боксерські груші

Давно хотіли зайнятися спортом? Пневмогруша боксерська PowerPlay (PP_3061_S_Black_Leather), S - це Ваш перший крок. В « Боксерські груші » є все, що знадобиться спортсмену. Боксерські груші здивує Вас своєю оригінальністю. Груша боксерська RDX крапля 40-50 кг , Груша боксерська RDX крапля 40-50 кг і Груша боксерська RDX крапля 40-50 кг від кращих світових виробників 1478 Ви можете знайти в нашій категорії Боксерські груші . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Боксерські груші . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн