Звірятко плюшевий Kids II "Нескінченне розвага" 17 см

КОД ТОВАРУ: 153021
  • Звірятко плюшевий Kids II "Нескінченне розвага" 17 см
Звірятко плюшевий Kids II
Тип: розвиваюча іграшка. Вид: тварини. Матеріал: текстиль, пластик. Розмір: 17х17х34 см. Колір: різнокольоровий. Особливості: для дітей від народження до 12 місяців; в асортименті слоненя і левеня; антиалергенний матеріал; текстиль різний на дотик; з прорезивателей і брязкальцем; з висуваються ніжками; з шелестять вушками; сприяє розвитку дрібної моторики, зору.
Kids II
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
628 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 84 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Іграшки
АРТИКУЛ
8814
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Звірятко плюшевий Kids II "Нескінченне розвага" в асортименті - відмінна розвиваюча іграшка для дітей від народження. Звірятко приємний на дотик, в ньому багато шурхотить, гримлять елементів, що особливо сподобатися малятку. Його можна гризти, розглядати яскраві деталі, чіпати різноманітні фактури, потягнути ніжку. Така іграшка прекрасно сприятиме розвитку малятка.

особливості:
- для дітей від народження до 12 місяців;
- в асортименті слоненя і левеня;
- антиалергенний матеріал;
- текстиль різний на дотик;
- з прорезивателей і брязкальцем;
- з висуваються ніжками;
- з шелестять вушками;
- сприяє розвитку дрібної моторики, зору.

Характеристики:
Тип:
розвиваюча іграшка;
Вид: тварини;
Матеріал: текстиль, пластик;
Розмір: 17х17х34 см;
Колір: корічневийЁ синій.

Виробник: Kids II (США).
Прогрес виробництва товарів для дітей від компанії Kids II спостерігають багато років споживачі по всьому світу. Товари видозмінюються за запитами сучасного часу, стають яскравішими, цікавіше і продуманий. Одне незмінно - це найвища якість, так як продукція розрахована на найменших споживачів

Звірятко плюшевий Kids II "Нескінченне розвага" 17 см вибрати за доступною вартості 628 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Мягкие игрушки таких брендів, як наприклад: Kids II в каталозі магазина Terrasport
Звірятко плюшевий Kids II "Нескінченне розвага" 17 см

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Звірятко плюшевий Kids II "Нескінченне розвага" 17 см"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хотіли зайнятися спортом? Звірятко плюшевий Kids II "Нескінченне розвага" 17 см - це Ваш перший крок. В « М'які іграшки » є все, що знадобиться спортсмену. М'які іграшки здивує Вас своєю оригінальністю. Іграшка м'яка Grand "Ведмідь" з бантом 33 см білий , Іграшка м'яка Grand "Ведмідь" з бантом 33 см білий і Іграшка м'яка Grand "Ведмідь" з бантом 33 см білий від кращих світових виробників 1622 Ви можете знайти в нашій категорії М'які іграшки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів М'які іграшки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн