Плита складна Coghlan's SC-9957

КОД ТОВАРУ: 101487
  • Плита складна Coghlan's SC-9957
  • Плита складна Coghlan's SC-9957 - Фото №2
Плита складна Coghlan's SC-9957
Плита складна Coghlan's. Матеріал: сталь. Розміри: ширина: 165 мм., Глибина: 165 мм., Висота: 127 мм. Вага: 453 гр. Особливості: унікальна річ, яку легко можна взяти з собою в похід, зроблена з якісного матеріалу, що сприяє її міцності і довговічності, завдяки пальнику з легкістю можна приготувати їжу або закип'ятити воду.
Coghlan's
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
325 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 43 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
SC-9957
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Унікальне пристосування для туристів, любителів походів, мисливців і рибалок - це складна плита Coghlan's. Дуже легка і міцна одночасно. Завдяки сталевої конструкції витримує велику вагу при використанні плити за призначенням. Плиту досить просто скласти для більш зручної її транспортування. А завдяки наявній пальнику, досить просто, за допомогою сухого спирту або законсервованого палива, розпалити вогонь.

особливості:
- унікальна річ, яку легко можна взяти з собою в похід;
- зроблена з якісного матеріалу, що сприяє її міцності і довговічності;
- завдяки пальнику з легкістю можна приготувати їжу або закип'ятити воду.

Плита складна Coghlan's - забудь про сухий пайок!

Характеристики:
Тип: плита складна;
Матеріал: сталь;
Розміри, ШxГxВ: 165х165х127мм .;
Вага: 453 гр.

Виробник: Coghlan's (Канада).

Компанія, яка відрізняється своїм стабільною якістю і різноманітністю інновацій, в основному виробляє товари, придатні для кемпінгів. Coghlan's має поняття про задоволення потреб клієнтів, таким чином і займає не малу частку ринку. Фірма є постачальником товарів в Україну вже більше п'яти років.


Плита складна Coghlan's SC-9957 купити за вигідною ціною 325 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Газовые плиты и горелки таких торгових марок, як наприклад: Coghlan's в онлайн магазині Терра Спорт
Плита складна Coghlan's SC-9957 Плита складна Coghlan's SC-9957 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Плита складна Coghlan's SC-9957"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Газові плити й пальники

Давно мрієте зайнятися спортом? Плита складна Coghlan's SC-9957 буде Вашим першим кроком. В « Газові плити й пальники » є все, що необхідно спортсмену. Газові плити й пальники здивує Вас своєю якістю. Плита газовая портативная Fishing Roi Cyclone PG-01, желтая (951-01-Y) , Плита газовая портативная Fishing Roi Cyclone PG-01, желтая (951-01-Y) і Плита газовая портативная Fishing Roi Cyclone PG-01, желтая (951-01-Y) від знаменитих світових виробників 2746 Ви знайдете в нашому розділі Газові плити й пальники . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Газові плити й пальники . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн