Пістолет стартовий Ekol Major 9 мм хром

КОД ТОВАРУ: 120595
  • Пістолет стартовий Ekol Major 9 мм хром
Пістолет стартовий Ekol Major 9 мм хром
Матеріал накладок на рукояті: пластик; Спусковий механізм: нерегульований, подвійної дії; Місткість магазину: 7 патронів; Калібр: 9мм; Матеріал корпусу: сплав; Маса, кг: 0,57; Тип використовуваних куль: шумові патрони 9мм; Режими вогню: напівавтоматичний; Матеріал затвора / рами: сплав; Зарядний: 7 + 1; Розміри, мм: 162х30х115
Ekol
  • Пистолет стартовый Ekol Major 9 мм хром
  • Пистолет стартовый Ekol Major 9 мм черный
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 585 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 212 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сріблястий
АРТИКУЛ
1420.00.04
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пістолет стартовий Ekol Major 9 мм хром - це зброя, що не потрапляє під категорію бойового по цілому ряду причин. Перш за все, це область застосування: сигнальний пістолет широко використовується на всіляких змаганнях і турнірах, як спосіб подати звуковий сигнал до старту. Сигнальна зброя не використовує бойові патрони, однак звук, створюваний при пострілі, практично не відрізнити від бойової зброї. Завдяки цьому, такий тип зброї послужить відмінним варіантом самозахисту і з легкістю змусить недоброзичливців або диких тварин пуститися в біг.

Пістолет стартовий Ekol Major 9 мм хром - продукція всесвітньо відомого турецького бренду Ekol Voltran. Як боєприпаси в ньому використовуються виключно холості патрони калібром в дев'ять міліметрів, завдяки чому цей пістолет не кваліфікується як бойовий, відповідно, не вимагає дозвіл на зберігання від МВС, що також є відчутним плюсом такого засоби самозахисту. Корпус цієї моделі виготовлений з металевого сплаву і має досить якісну збірку. Магазин вміщує в себе сім патронів. Модель Major має досить малу вагу - 570 грам без патронів, і порівняно невеликі розміри, завдяки чому його досить легко носити.

Особливості пістолета:

- Компактність;

- Мала вага;

- Пістолет добре збалансований;

- Надійний спусковий механізм і запобіжник.


Характеристики:
Матеріал накладок на рукояті: пластик;
Спусковий механізм: нерегульований, подвійної дії;
Місткість магазину: 7 патронів;
Калібр: 9мм;
Матеріал корпусу: сплав;
Маса, кг: 0,57;
Тип використовуваних куль: шумові патрони 9мм;
Режими вогню: напівавтоматичний;
Матеріал затвора / рами: сплав;
Зарядний: 7 + 1;
Розміри: 162х30х115.


Пістолет стартовий Ekol Major 9 мм хром купити за вигідною ціною 1 585 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Оснащения для спортзалов и площадок таких торгових марок, як наприклад: Ekol в інтернет-магазині Терраспорт
Пістолет стартовий Ekol Major 9 мм хром

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пістолет стартовий Ekol Major 9 мм хром"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Оснащення для спортзалів і майданчиків

Давно мрієте зайнятися спортом? Пістолет стартовий Ekol Major 9 мм хром буде Вашим першим кроком. В « Оснащення для спортзалів і майданчиків » є все, що необхідно спортсмену. Оснащення для спортзалів і майданчиків здивує Вас своєю якістю. Магазин Ekol Aras Compact 15 патронів , Магазин Ekol Aras Compact 15 патронів і Магазин Ekol Aras Compact 15 патронів від знаменитих світових виробників 9007 Ви знайдете в нашому розділі Оснащення для спортзалів і майданчиків . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Оснащення для спортзалів і майданчиків . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн