Пінпоінтер грунтовий Treker GC-2007

КОД ТОВАРУ: 240341
  • Пінпоінтер грунтовий Treker GC-2007
  • Пінпоінтер грунтовий Treker GC-2007 - Фото №2
  • Пінпоінтер грунтовий Treker GC-2007 - Фото №3
  • Пінпоінтер грунтовий Treker GC-2007 - Фото №4
  • Пінпоінтер грунтовий Treker GC-2007 - Фото №5
Пінпоінтер грунтовий Treker GC-2007
Тип: грунтовий. Глибина виявлення: 5 см (25 центів). Діскрімінатор: немає. Водонепроникність: немає. Баланс грунту: немає. Тональність: 1 тон. Режим роботи: статичний. Тип схеми: VLF. Довжина: 280 мм. Вага: 0,3 кг. Харчування: «крона» 9 В. Індикатор заряду: є. Регулятор гучності: немає. Підключення навушників: немає. Пінпоінтер (цілевказування): є. Налаштування порога: немає. Індикатор глибини цілі: є.
Treker
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 599 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 213 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
GC-2007
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пінпоінтер грунтовий Treker GC-2007 - компактний і легкий прилад, який, тим не менш, має високу чутливість і допоможе швидко відшукати монети, коштовності або інші металеві предмети. Кишеньковий пінпойнтер працює на одній батарейці типу «крона» і має на корпусі індикацію низького заряду і кнопку включення / виключення. При наближенні до мети реагує на знахідку за допомогою LED-підсвічування і вібрації. Це дуже зручний прилад для точного визначення мети в грунті, піску або траві. Вологонепроникний корпус дозволяє промивати його під проточною водою.


особливості:

  • пило-та вологонепроникний - можна мити під краном;
  • індикація за допомогою LED-підсвічування і вібрації;
  • індикатор низького заряду батареї;


Характеристики:
Тип: грунтовий;
Глибина виявлення: 5 см (25 центів);
Діскрімінатор: немає;
Водонепроникність: немає;
Баланс грунту: немає;
Тональність: 1 тон;
Режим роботи: статичний;
Тип схеми: VLF;
Довжина: 280 мм;
Вага: 0,3 кг;
Харчування: «крона» 9 В;
Індикатор заряду: є;
Регулятор гучності: немає;
Підключення навушників: немає;
Пінпоінтер (цілевказування): є;
Налаштування порога: немає;
Індикатор глибини цілі: є.


Виробник: Treker (Китай).
Treker - це бренд, який, завдяки своїй високій якості і доступній ціні, успішно продається в більш ніж 40 країнах світу. Виробник продукції, компанія Shanghai Tymex Tools Ltd., є виробником більше 40 моделей високотехнологічних металодетекторів та електроінструментів, як аналогових, так і цифрових. Продукція проходить множинні дослідження, технологічні обробки і тестування, а також сертифікована CE, RTTE, FCC, EMC, UL, ROHS і ISO-9001.


Пінпоінтер грунтовий Treker GC-2007 вибрати за доступною вартості 1 599 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Металлоискатели таких брендів, як наприклад: Treker в каталозі магазина Terrasport
Пінпоінтер грунтовий Treker GC-2007 Пінпоінтер грунтовий Treker GC-2007 - Фото №2 Пінпоінтер грунтовий Treker GC-2007 - Фото №3 Пінпоінтер грунтовий Treker GC-2007 - Фото №4 Пінпоінтер грунтовий Treker GC-2007 - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пінпоінтер грунтовий Treker GC-2007"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хотіли зайнятися спортом? Пінпоінтер грунтовий Treker GC-2007 - це Ваш перший крок. В « Металошукачі » є все, що знадобиться спортсмену. Металошукачі здивує Вас своєю оригінальністю. Пінпоінтер грунтовий Treker GC-2007 , Пінпоінтер грунтовий Treker GC-2007 і Пінпоінтер грунтовий Treker GC-2007 від кращих світових виробників 9524 Ви можете знайти в нашій категорії Металошукачі . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Металошукачі . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн