Доріжка бігова професійна HouseFit PHT 014

КОД ТОВАРУ: 152426
  • Доріжка бігова професійна HouseFit PHT 014
  • Доріжка бігова професійна HouseFit PHT 014 - Фото №2
  • Доріжка бігова професійна HouseFit PHT 014 - Фото №3
Доріжка бігова професійна HouseFit PHT 014
Максимальна вага спортсмена: 180 кг. Потужність двигуна: 4 к.с. Вага доріжки: 190 кг. Розміри доріжки: 215х86х50. Розміри бігового полотна: 160х56 см. Кількість програм: 30. Колір: чорний. Особливості: Максимальна швидкість 22 км / год. 18 рівнів нахилу. Самостійна мастило бігового покриття. Амортизаційні властивості доріжки для суглобів. USB -вхід. Можливість самому записувати програми. Є РК-дисплей. Контроль калорій, пульсу, серцевого ритму.
HouseFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
65 905 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 8798 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Потужність двигуна, к.с.
4
Швидкість руху, км / год
22
Максимальна вага користувача, кг
180
АРТИКУЛ
K00010590
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Бігова доріжка професійна HouseFit PHT 014 - модель, яка підійде для повноцінних кардиотренировок. Бігова доріжка розганяється до 22 кілометрів на годину. Модель має 18 рівнів нахилу, конструкція масивна і стійка. Бігове полотно якісне, не стирається з часом, самостійно змазується, має амортизаційні властивості, тому не впливає на суглоби. Доріжка оснащена аварійним стоп-ключем і   USB -вхід. Вся інформація про тренування відображається на екрані, поміняти біговій режим можна миттєво, можна записати власну бігову програму. Модель дає фітнес-оцінку, показує кількість спалених калорій, контролює пульс і серцевий ритм.

особливості:

·          Максимальна швидкість 22 км / год;

·          18 рівнів нахилу;

·          Самостійна мастило бігового покриття;

·          Амортизаційні властивості доріжки для суглобів;

·          USB -вхід;

·          Можливість самому записувати програми;

·          Є РК-дисплей;

·          Контроль калорій, пульсу, серцевого ритму.

Характеристики:

  Максимальна вага спортсмена: 180 кг;

  Потужність двигуна: 4 к.с;

  Вага доріжки: 190 кг;

  Розміри доріжки: 215х86х50;

  Розміри бігового полотна: 160х56 см;

  Кількість програм: 30;

  Колір: чорний.

  

Виробник: HouseFit (США).

Головне завдання компанії полягає в тому, що фірма виробляє тренажери і спортивні товари, які можна поставити вдома. Всі тренажери якісні і пі цьому компактні, легкі, їх зручно транспортувати. Моделі виконані з екологічно безпечних матеріалів і мають тривалий термін експлуатації. Тренажери та спортивні товари безпечні для здоров'я людини, але краще їх використовувати після консультації з лікарем і тренером для грамотного підбору навантаження.


Доріжка бігова професійна HouseFit PHT 014 купити за вигідною ціною 65 905 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Беговые дорожки таких торгових марок, як наприклад: HouseFit в електронному каталозі Терраспорт
Доріжка бігова професійна HouseFit PHT 014 Доріжка бігова професійна HouseFit PHT 014 - Фото №2 Доріжка бігова професійна HouseFit PHT 014 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Доріжка бігова професійна HouseFit PHT 014"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Бігові доріжки

Давно мрієте зайнятися спортом? Доріжка бігова професійна HouseFit PHT 014 буде Вашим першим кроком. В « Бігові доріжки » є все, що необхідно спортсмену. Бігові доріжки здивує Вас своєю якістю. Доріжка бігова FitLogic T532E , Доріжка бігова FitLogic T532E і Доріжка бігова FitLogic T532E від знаменитих світових виробників 137 Ви знайдете в нашому розділі Бігові доріжки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Бігові доріжки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн