Петлі підвісні тренувальні Nordictrack Rip-60

КОД ТОВАРУ: 85196
  • Петлі підвісні тренувальні Nordictrack Rip-60
  • Петлі підвісні тренувальні Nordictrack Rip-60 - Фото №2
  • Петлі підвісні тренувальні Nordictrack Rip-60 - Фото №3
  • Петлі підвісні тренувальні Nordictrack Rip-60 - Фото №4
Петлі підвісні тренувальні Nordictrack Rip-60
Матеріал: високоміцний нейлон. Матеріал кріплення: авіаційний алюміній. Максимальна вага користувача: 135 кг. Комплектація: петлі RIP 60, 2 рукоятки, дорожня сумка, 12 дисків DVD, програма 60-тидневного харчування, схема виконання руху.
NordicTrack
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 125 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 150 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
RIP-60 
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Петлі підвісні Nordictrack Rip-60 - тренувальні підвісні петлі для функціонального тренінгу. Дані петлі підійдуть вам для будь-яких видів тренувань: як вдома, так і в спортивному залі. З петлями Nordictrack Rip-60 ви зможете робити різні вправи майже на всі групи м'язів. Якщо петлі Nordictrack Rip-60 прикріпити на нерухомий об'єкт, то таким чином ви зможете виконувати ще більший спектр вправ.

Перевагою петель Nordictrack Rip-60 є те, що разом з петлями поставляються 12 DVD дисків з програмами тренувань. Завдяки даним дискам, ви навчитеся того, як правильно скинути вагу і привести м'язи в порядок за допомогою петель Nordictrack Rip-60.

особливості:

- високоміцний нейлон;

- підходять і аматорам, і професіоналам;

- навантаження - до 135 кг;

- можна кріпити на нерухомий об'єкт.

Петлі підвісні Nordictrack Rip-60 - досконалість твого тіла!


Характеристики:

Матеріал: високоміцний нейлон;

Матеріал кріплення: авіаційний алюміній;

Максимальна вага користувача: 135 кг;

Комплектація: петлі RIP 60, 2 рукоятки, дорожня сумка, 12 дисків DVD, програма 60-тидневного харчування, схема виконання руху.


Виробник: Nordictrack (США).

Nordictrack - компанія з США, яка є популярним виробником професійних тренажерів для фітнесу. Nordictrack почав свою діяльність в 1990 році і на сьогоднішній день завоював симпатії безлічі споживачів, ставши одним з лідерів в своєму сегменті. Такого успіху компанія добилася, завдяки застосуванню інноваційних технологій при виробництві, які гарантують відмінну якість товарів.


Петлі підвісні тренувальні Nordictrack Rip-60 купити за вигідною ціною 1 125 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Оборудование для Кроссфита таких торгових марок, як наприклад: NordicTrack в електронному каталозі Терраспорт
Петлі підвісні тренувальні Nordictrack Rip-60 Петлі підвісні тренувальні Nordictrack Rip-60 - Фото №2 Петлі підвісні тренувальні Nordictrack Rip-60 - Фото №3 Петлі підвісні тренувальні Nordictrack Rip-60 - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Петлі підвісні тренувальні Nordictrack Rip-60"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Устаткування для Кроссфіта

Давно мрієте зайнятися спортом? Петлі підвісні тренувальні Nordictrack Rip-60 буде Вашим першим кроком. В « Устаткування для Кроссфіта » є все, що необхідно спортсмену. Устаткування для Кроссфіта здивує Вас своєю якістю. Тренажер - гумова петля Pro Supra FI-6410 (500х50х0,35 мм) фіолетова , Тренажер - гумова петля Pro Supra FI-6410 (500х50х0,35 мм) фіолетова і Тренажер - гумова петля Pro Supra FI-6410 (500х50х0,35 мм) фіолетова від знаменитих світових виробників 4352 Ви знайдете в нашому розділі Устаткування для Кроссфіта . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Устаткування для Кроссфіта . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн