Ремнабор Cascade Designs Permanent Home Repair Kit

КОД ТОВАРУ: 151462
  • Ремнабор Cascade Designs Permanent Home Repair Kit
Ремнабор Cascade Designs Permanent Home Repair Kit
Тип: ремнабор. Вид: для самонадувні килимки. Комплектація: спиртові серветки, точені наклейки-3 шт, накладки-3 шт, клей, паличка для нанесення клею. Особливості Ремнабор: для самонадувні килимки; якісне склеювання; час висихання близько чотирьох годин; для великих пошкоджень; накладка не відходить навіть при попаданні в воду.
Cascade Designs
КУПИТИ
ЦІНА:
853 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 114 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
08490
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

ремнабор Cascade Designs Permanent Home Repair Kit призначений для самостійної ліквідації пошкоджень на самонадувні килимки в домашніх умовах. Процес приклеювання накладки відбувається за допомогою рідкого клею, час висихання якого займає близько чотирьох годин.

Особливості Ремнабор:

- для самонадувні килимки;

- якісне склеювання;

- час висихання близько чотирьох годин;

- для великих пошкоджень;

- накладка не відходить навіть при попаданні в воду.

Характеристики:

Тип: ремнабор;

Вид: для самонадувні килимки;

Комплектація: спиртові серветки, точені наклейки-3 шт, накладки-3 шт, клей, паличка для нанесення клею.

Виробник: Cascade Designs (США).

Бренд заснований більше тридцяти п'яти років тому. Є широко відомим виробником великого асортименту туристичних товарів таких як посуд, намети, питні системи, аксесуари для відпочинку в тому числі подушки і матраци і так далі. В основі створення продукції бренду лежить використання сучасних якісних матеріалів і самих новітніх технологій.


Ремнабор Cascade Designs Permanent Home Repair Kit підібрати і купити за реальною ціною 853 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Подвесные гамаки таких торгових марок, як наприклад: Cascade Designs в електронному магазині Terra Sport
Ремнабор Cascade Designs Permanent Home Repair Kit

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ремнабор Cascade Designs Permanent Home Repair Kit"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Підвісні гамаки

Давно хочете зайнятися фігурою? Ремнабор Cascade Designs Permanent Home Repair Kit допоможе почати легко. В « Підвісні гамаки » є все, що Вам знадобиться. Підвісні гамаки обрадує Вас своєю надійністю. Гамак одномісний Ticke To The Moon Single Moon Hammock, оливковий (TMS24) , Гамак одномісний Ticke To The Moon Single Moon Hammock, оливковий (TMS24) і Гамак одномісний Ticke To The Moon Single Moon Hammock, оливковий (TMS24) від кращих світових постачальників 714 Ви зможете знайти в нашій лінійці Підвісні гамаки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Підвісні гамаки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн