Рукавички воротарські Uhlsport Aerored Soft SF Junior

КОД ТОВАРУ: 270708
  • Рукавички воротарські Uhlsport Aerored Soft SF Junior
  • Рукавички воротарські Uhlsport Aerored Soft SF Junior - Фото №2
Рукавички воротарські Uhlsport Aerored Soft SF Junior
Тренувальні воротарські рукавички Uhlsport Aerored Soft SF Junior мають класичний тип крою, при якому долоня і тильна частина рукавички в області пальців зшиваються між собою за допомогою клинів швами назовні. Такий тип крою забезпечує зручну, не надто щільну і більш вільну в порівнянні з іншими типами крою посадку з максимальною областю захоплення м'яча. Дана модель має інтегрований елемент захисту пальців SUPPORT FRAME, який стабілізує кисть в момент удару м'яча об руки воротаря. Тильна частина рукавичок створена з латексного матеріалу з рельєфним тисненням і має зону SCHOCK ZONE, в якій є пеноподобний матеріал, що підвищує амортизацію при вибиванні м'яча кулаком. При виготовленні долонь використовується м'який, флуоресцентний, матеріал Latex SOFT, що володіє оптимальним рівнем зчеплення з м'ячем, а так само забезпечує необхідну амортизацію ударних навантажень при попаданні м'яча в руки воротаря. Основа рукавичок виконана з м'якого поліуретану і має перфоровані отвори в області пальців для поліпшення повітропроникності рукавичок. Рукавички фіксуються ремінцем із застібкою-липучкою, на якому є поле для імені. Uhlsport - одна з небагатьох компаній, що мають патенти на розробку власних матеріалів і технологій у виробництві футбольної екіпіровки та інвентарю. В активі компанії робота з такими клубами, як Інтер (Італія), Оссер (Франція), Ліон (Франція), Кайзерслаутерн (Німеччина), Гамбург (Німеччина) і багатьма іншими. Світові футбольні зірки минулого і сьогодення зробили свій вибір на користь Uhlsport. Діно Дзофф і Мішель Пфафф, Лоттар Маттеус і Юрген Клінсманн, Бодо Ілгнер і Хосе Луїс Чілаверт. ОСОБЛИВОСТІ: розмір 4 яскравий і стильний дизайн 3 мм Latex SOFT забезпечує зчеплення в будь-яку погоду інтегрований елемент SUPPORT FRAME для кращої стабілізації пальців ударопоглинаючого елемент SCHOCK ZONE має спеціальну зносостійку поверхню з високим зчепленням еластична манжета надійно фіксує зап'ястя
Uhlsport
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
1 299 грн
ЦІНА: 949 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 127 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
Розмір
4, 6, 5, 7
Матеріал
Латекс
Призначення
Воротарські
Тип
З пальцями
АРТИКУЛ
101106002
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тренувальні воротарські рукавички Uhlsport Aerored Soft SF Junior мають класичний тип крою, при якому долоня і тильна частина рукавички в області пальців зшиваються між собою за допомогою клинів швами назовні. Такий тип крою забезпечує зручну, не надто щільну і більш вільну в порівнянні з іншими типами крою посадку з максимальною областю захоплення м'яча.


Дана модель має інтегрований елемент захисту пальців SUPPORT FRAME, який стабілізує кисть в момент удару м'яча об руки воротаря. Тильна частина рукавичок створена з латексного матеріалу з рельєфним тисненням і має зону SCHOCK ZONE, в якій є пеноподобний матеріал, що підвищує амортизацію при вибиванні м'яча кулаком. При виготовленні долонь використовується м'який, флуоресцентний, матеріал Latex SOFT, що володіє оптимальним рівнем зчеплення з м'ячем, а так само забезпечує необхідну амортизацію ударних навантажень при попаданні м'яча в руки воротаря.


Основа рукавичок виконана з м'якого поліуретану і має перфоровані отвори в області пальців для поліпшення повітропроникності рукавичок. Рукавички фіксуються ремінцем із застібкою-липучкою, на якому є поле для імені.


ОСОБЛИВОСТІ:

  • розмір 4
  • яскравий і стильний дизайн
  • 3 мм Latex SOFT забезпечує зчеплення в будь-яку погоду
  • інтегрований елемент SUPPORT FRAME для кращої стабілізації пальців
  • ударопоглинаючого елемент SCHOCK ZONE має спеціальну зносостійку поверхню з високим зчепленням
  • еластична манжета надійно фіксує зап'ястя

Виробник: Uhlsport (Німеччина)

Uhlsport - одна з небагатьох компаній, що мають патенти на розробку власних матеріалів і технологій у виробництві футбольної екіпіровки та інвентарю. В активі компанії робота з такими клубами, як Інтер (Італія), Оссер (Франція), Ліон (Франція), Кайзерслаутерн (Німеччина), Гамбург (Німеччина) і багатьма іншими. Світові футбольні зірки минулого і сьогодення зробили свій вибір на користь Uhlsport. Діно Дзофф і Мішель Пфафф, Лоттар Маттеус і Юрген Клінсманн, Бодо Ілгнер і Хосе Луїс Чілаверт.



Рукавички воротарські Uhlsport Aerored Soft SF Junior купити за вигідною ціною 949 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Футбольные аксессуары таких торгових марок, як наприклад: Uhlsport в онлайн каталозі Терра Спорт
Рукавички воротарські Uhlsport Aerored Soft SF Junior Рукавички воротарські Uhlsport Aerored Soft SF Junior - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички воротарські Uhlsport Aerored Soft SF Junior"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футбольні аксесуари

Давно мрієте зайнятися спортом? Рукавички воротарські Uhlsport Aerored Soft SF Junior буде Вашим першим кроком. В « Футбольні аксесуари » є все, що необхідно спортсмену. Футбольні аксесуари здивує Вас своєю якістю. Щитки Lotto SH. Protect SH700 S Q7856 Black/M.N. Green - S , Щитки Lotto SH. Protect SH700 S Q7856 Black/M.N. Green - S і Щитки Lotto SH. Protect SH700 S Q7856 Black/M.N. Green - S від знаменитих світових виробників 393 Ви знайдете в нашому розділі Футбольні аксесуари . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Футбольні аксесуари . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн