Рукавички воротарські Joma Winter 11

КОД ТОВАРУ: 85689
  • Рукавички воротарські Joma Winter 11
Рукавички воротарські Joma Winter 11
Стать: чоловіча. Склад: фліс.
Joma
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
325 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 43 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
8, 10, 7, 9
Тип
Рукавички воротарські
Матеріал
Латекс
АРТИКУЛ
Winter 11-101
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Joma Winter 11 - футбольні рукавички для воротарів, які були створені для аматорських команд. Рукавички меют відмінне співвідношення ціна-якість.

Перевагою воротарських рукавичок Joma Calcio 14 є те, що вони мають ідеальним природним вигином, який повністю відповідає розслабленому положенню кисті людини (завдяки такому вигину значно знижується зайве навантаження на кисті воротаря).

Перевагою даних рукавичок також є їх зовнішня сторона, завдяки якій відбувається якісне зчеплення з м'ячем. Це є гарантією того, що воротар буде грати більш ефективно (при грі кулаками зрізання м'яча в ворота зведені до мінімуму).

особливості:

- ідеальний природний вигин;

- зовнішня сторона рукавичок гарантує якісне зчеплення з м'ячем.

Рукавички воротарські Joma Winter 11 - якість, гідне чемпіона!

Характеристики:

Стать: чоловіча;

Склад: фліс;

Розміри (обхват долоні, см): 7 (19), 8 (22), 9 (24), 10 (27).

Виробник: Joma (Іспанія).

У 1965 році Фруктуосо Лопес почав виробляти спортивне взуття, назвавши свою компанію Joma. Йому допомагали всього-на-всього 8 осіб, але вже через 15 років, завдяки своїй якості, компанія Joma зайняла верхні позиції на ринку спортивних товарів. У 2009 році клуб "Карпати" виступив на Чемпіонаті України в ексклюзивних формах від Joma. Рясна кількість забарвлень і моделей прославили спортивні форми для команд від Joma.


Рукавички воротарські Joma Winter 11 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 325 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Футбольные вратарские перчатки таких торгових марок, як наприклад: Joma в онлайн каталозі Терра Спорт
Рукавички воротарські Joma Winter 11

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички воротарські Joma Winter 11"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футбольні воротарські рукавички

Давно планували зайнятися фігурою? Рукавички воротарські Joma Winter 11 допоможе на шляху до мети. В « Футбольні воротарські рукавички » є все, що необхідно спортсмену. Футбольні воротарські рукавички обрадує Вас високою якістю. Перчатки игровые Select Players Gloves II (601000-010) - M , Перчатки игровые Select Players Gloves II (601000-010) - M і Перчатки игровые Select Players Gloves II (601000-010) - M від топових світових брендів 4357 Ви зможете побачити в нашій лінійці Футбольні воротарські рукавички . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Футбольні воротарські рукавички . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн