Рукавички водонепроникні Dexshell TouchFit HY салатові

КОД ТОВАРУ: 126168
  • Рукавички водонепроникні Dexshell TouchFit HY салатові
Рукавички водонепроникні Dexshell TouchFit HY салатові
Розмір (Обхват руки): S (18-20 см), M (20-23 см), L (23-25 см); Матеріал зовнішнього шару: 98% зносостійкий нейлон, 2% еластан; Матеріал середнього шару: Porelle (водонепроникна, дихаюча мембрана); Матеріал внутрішнього шару: 94% влагоотводящие волокно Coolmax, 4% нейлон, 2% еластан. Колір: салатовий. Особливості: водонепроникний, дихаючий матеріал; рукавички укріплені сталлю і кевлар; мембрана Porele; облягаючий крій.
Dexshell
  • Перчатки водонепроницаемые Dexshell TouchFit HY салатовые
  • Перчатки водонепроницаемые Dexshell TouchFit Wool черные
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
700 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 93 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Розмір
S, M, L
Призначення
Зимові
АРТИКУЛ
DG328H
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички водонепроникні Dexshell TouchFit HY салатові - це дуже зручні непромокальні рукавички, добре захищають від подряпин, порізів та інших травм. Вони чудово підійдуть для поїздок на відпочинок за місто, для будівельних робіт, також їх можна використовувати в якості екіпіровки працівників різних служб спецпризначення. Рукавички виконані з декількох шарів. Зовнішній акриловий шар Dexshell робить рукавички стійкі до зношування і добре зберігає форму. Внутрішній шар Coolmax рукавичок виконує функцію відведення вологи, володіє антибактеріальними властивостями і добре облягає руки. Середній шар виконаний з мембрани Porele, яка володіє водонепроникним ефектом, при цьому добре «дихає». Родзинкою даної моделі є те, що внутрішня частина рукавичок покрита спеціальним шаром, який не дає рукавичок ковзати при намоканні.

особливості:
- водонепроникний, дихаючий матеріал;
- рукавички укріплені сталлю і кевлар;
- мембрана Porele;
- облягаючий крій.

Характеристики:
Розмір (Обхват руки): S (18-20 см), M (20-23 см), L (23-25 см);
Матеріал зовнішнього шару: 98% зносостійкий нейлон, 2% еластан;
Матеріал середнього шару: Porelle (водонепроникна, дихаюча мембрана);
Матеріал внутрішнього шару: 94% влагоотводящие волокно Coolmax, 4% нейлон, 2% еластан.
Колір: салатовий.

Виробник: Dexshell.
Dexshell - це велика іноземна компанія, яка вперше надала нове покоління водонепроникних і дихаючих шапочок, шкарпеток і рукавичок для холодної пори року.


Рукавички водонепроникні Dexshell TouchFit HY салатові купити за вигідною ціною 700 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спортивные перчатки и накладки таких торгових марок, як наприклад: Dexshell в онлайн каталозі Терра Спорт
Рукавички водонепроникні Dexshell TouchFit HY салатові

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички водонепроникні Dexshell TouchFit HY салатові"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні рукавички і накладки

Давно мрієте зайнятися спортом? Рукавички водонепроникні Dexshell TouchFit HY салатові буде Вашим першим кроком. В « Спортивні рукавички і накладки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні рукавички і накладки здивує Вас своєю якістю. Перчатки для фитнеса PowerPlay Mens 1552 - L , Перчатки для фитнеса PowerPlay Mens 1552 - L і Перчатки для фитнеса PowerPlay Mens 1552 - L від знаменитих світових виробників 3856 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні рукавички і накладки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивні рукавички і накладки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн