Рукавички спортивні Reebok

КОД ТОВАРУ: 65766
  • Рукавички спортивні Reebok
Рукавички спортивні Reebok
Особливості рукавичок: спортивні, м'який матеріал між пальцями, м'яка долоня, оптимально облягають руку, не сковують рухів рук, захищають руки від пошкоджень, комфортні, добре вентилюються, вбирають вологу, зручна застібка на липучці, добре фіксуються на зап'ясті, легко чистяться, сучасний дизайн , наявність логотипу Reebok .Розміри: M, L .. Колір: чорний.
Reebok
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
795 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 106 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
M, L
Належність
Унісекс
Призначення
Спортивні
Тип
Без пальців (мітенки)
АРТИКУЛ
RAGL-11135BK-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички спортивні Reebok зшиті за технологіями, що враховує анатомічну будову кисті рук, і тому вони дуже добре сидять і абсолютно не сковують рухи пальців. Не знімаючи рукавичок, ви можете здійснювати руками вільні, нічим не обмежені руху. Наявність вставок з м'якого матеріалу між пальцями і м'яка долоня захищають ваші руки від пошкоджень, викликаних зіткненням з різними спортивними снарядами під час тренувань.
Рукавички спортивні Reebok зроблять ваші тренування набагато більш комфортними і безпечними. Як і весь спортивний інвентар, що випускається брендом Reebok, ці тренувальні рукавички відрізняються чудовою якістю і стильним дизайном.

Особливості рукавичок:
- спортивні;
- м'який матеріал між пальцями;
- м'яка долоня;
- оптимально облягають руку;
- не сковують рухів рук;
- захищають руки від пошкоджень;
- комфортні;
- добре вентилюються;
- вбирають вологу;
- зручна застібка на липучці;
- добре фіксуються на зап'ясті;
- легко чистяться;
- сучасний дизайн;
- наявність логотипу Reebok;
- технологія Play Dry.

Play Dry - унікальна технологія, заснована на комфорті і терморегуляції. У структурі матеріалу використовуються волокна, що дозволяють виводити надлишки тепла і вологи з поверхні тіла і сприяють їх швидкому випаровуванню. Тканини з використанням PLAY Dry висихають в 3 рази швидше, ніж полотно з бавовни, що значно прискорює процес терморегуляції і зменшує дискомфорт під час фізичних навантажень.

Рукавички спортивні Reebok - практичність, надійність, спортивний стиль!

Характеристики:
Розміри: M, L ..
Колір: чорний.

Рукавички вибираються по колу долоні домінуючою руки. Виміряйте окружність долоні вище великого пальця і вибирайте відповідний вам розмір рукавичок відповідно до таблиці.


Виробник: Reebok (США).
В даний час Reebok є дочірнім підрозділом компанії Adidas. Випускає спортивне взуття, одяг, інвентар високої якості.


Рукавички спортивні Reebok купити за вигідною ціною 795 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Перчатки для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: Reebok в електронному каталозі Терраспорт
Рукавички спортивні Reebok

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички спортивні Reebok"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Рукавички для фітнесу

Давно мрієте зайнятися спортом? Рукавички спортивні Reebok буде Вашим першим кроком. В « Рукавички для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. Рукавички для фітнесу здивує Вас своєю якістю. Перчатки спортивные женские Mad Max Nine-Eleven MFG 911 черно-красные - M , Перчатки спортивные женские Mad Max Nine-Eleven MFG 911 черно-красные - M і Перчатки спортивные женские Mad Max Nine-Eleven MFG 911 черно-красные - M від знаменитих світових виробників 1369 Ви знайдете в нашому розділі Рукавички для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Рукавички для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн