Рукавички снарядні Everlast MA-3645 black

КОД ТОВАРУ: 100153
  • Рукавички снарядні Everlast MA-3645 black
Рукавички снарядні Everlast MA-3645 black
Рукавички снарядні Everlast MA-3645 призначені для роботи на снарядах і важких мішках. Покриття рукавичок виконано з натуральної шкіри, обробленої в умовах високої температури, що забезпечує їм бездоганно рівну поверхню і високу міцність. Завдяки пенному наповнювача товщиною 12,7 мм рукавички прекрасно гасять силу удару, захищаючи руки спортсмена від травм. Надійно фіксуються на зап'ясті за допомогою манжетних ременів. Пропонована модель перевірена і схвалена кваліфікованими спортсменами.
Everlast
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
343 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 46 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL
Матеріал
Натуральна шкіра
АРТИКУЛ
MA-3645
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички снарядні Everlast MA-3645 призначені для роботи на снарядах і важких мешках.Покритіе рукавичок виконано з натуральної шкіри, обробленої в умовах високої температури, що забезпечує їм бездоганно рівну поверхню і високу прочность.Благодаря пенному наповнювача товщиною 12,7 мм рукавички прекрасно гасять силу удару, захищаючи руки спортсмена від травм. Надійно фіксуються на зап'ясті за допомогою манжетних гумок. Пропонована модель перевірена і схвалена кваліфікованими спортсменами. Рукавички снарядні Everlast MA-3645 виготовлені з натуральної шкіри вищого сорту. Висока якість обробки швів і деталей дозволяє розраховувати на їх тривалу службу. Відносяться до незамінних предметів спортивного екіпірування, використовуваної в силових видах спорту.

Особливості рукавичок:
- призначені для тренувань на снарядах і важких мішках;
- виготовлені з натуральної шкіри вищого сорту;
- зручна фіксація за допомогою манжета на гумці;
- надійна підтримка зап'ястя;


Рукавички снарядні Everlast MA-3645 - надійність, комфорт, стиль!

Характеристики:
Тип рукавичок: снарядні;
Матеріал: натуральна шкіра;
Наповнювач: багатошарова піна;
Фіксація: манжер на гумці;
Колір: чорний;
Розмір: S (18-19) / M (20-22) / L (23-24) / XL (25-27).

Виробник: Everlast (Пакіcтан).
Компанія Everlast спеціалізується на виготовленні спортивного одягу і спортивних аксесуарів для різних видів бойових іскусств.Продукція даного виробника відрізняється високою якістю в поєднанні з прийнятною ціною ..


Рукавички снарядні Everlast MA-3645 black купити по реально виправданою вартості 343 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Снарядные перчатки, шингарты таких брендів, як наприклад: Everlast в інтернет каталозі Терраспорт
Рукавички снарядні Everlast MA-3645 black

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички снарядні Everlast MA-3645 black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Снарядні рукавички, шінгарти

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Рукавички снарядні Everlast MA-3645 black допоможе досягти мети. В « Снарядні рукавички, шінгарти » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Снарядні рукавички, шінгарти порадує Вас високою якістю. Шингарты RDX Leather - M , Шингарты RDX Leather - M і Шингарты RDX Leather - M від кращих світових брендів 773 Ви побачите в нашій категорії Снарядні рукавички, шінгарти . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Снарядні рукавички, шінгарти . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн