Рукавички вовняні Lasting Ruk 6262

КОД ТОВАРУ: 121140
  • Рукавички вовняні Lasting Ruk 6262
Рукавички вовняні Lasting Ruk 6262
Тип: рукавички. Матеріал: шерсть натуральна (Merino wool) -100%, 16 мікрон, 160 g Light. Температурний режим використання: від +10 до-20С. Пол: унісекс. Колір зелений. Розмір: SM, L-XL. Особливості рукавичок: оберігають від перемерзання шкіри і обвітрювання; зберігають тепло; мають антибактеріальний ефект; відводять вологу.
Lasting
  • Перчатки шерстяные Lasting Ruk 6262
  • Перчатки шерстяные Lasting Ruk 9090
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
577 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 77 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Розмір
SM, L-XL
Призначення
Зимові
АРТИКУЛ
RUK 6262
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички вовняні Lasting Ruk 6262 виконані з вовни тонкорунних австралійських овець (мериносів). Матеріал відрізняється мінімальною товщиною нитки (16 мікрон) і м'якістю, не викликає шкірного роздратування. Тканина оснащена повітряним прошарком між волокнами, має високу тепловою ізоляцією. Завдяки плоским швах відсутня дискомфорт при носінні, якісний крій рукавичок, вони не сковує рухів пальців і кисті руки.

Особливості рукавичок:

  - оберігають від перемерзання шкіри і обвітрювання;

  - зберігають тепло;

  - мають антибактеріальний ефект;

  - відводять вологу.

Характеристики:

  Тип: рукавички;

  Матеріал: шерсть натуральна (Merino wool) -100%, 16 мікрон, 160 g Light;

  Температурний режим використання: від +10 до 20С;

  Пол: унісекс;

  Колір: зелений;

  Розмір: SM, L-XL.

Виробник: Lasting (Чехія).

Lasting є чеським брендом. Компанія займається виробництвом термобілизни, що застосовується в різних спортивних дисциплінах - це гірськолижний спорт, велосипедний, альпінізм і багато іншого. Весь товар цієї торгової марки проходить жорсткий електронний контроль. Багодаря цього вона є конкурентноздатною на європейському ринку.


Рукавички вовняні Lasting Ruk 6262 купити за вигідною ціною 577 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Спортивные перчатки и накладки таких виробників, як наприклад: Lasting в магазині terrasport.ua
Рукавички вовняні Lasting Ruk 6262

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички вовняні Lasting Ruk 6262"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні рукавички і накладки

Давно мрієте зайнятися спортом? Рукавички вовняні Lasting Ruk 6262 буде Вашим першим кроком. В « Спортивні рукавички і накладки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні рукавички і накладки здивує Вас своєю якістю. Рукавички для фітнесу MadMax MFG-251 Rainbow Green (MFG-251- Green) S , Рукавички для фітнесу MadMax MFG-251 Rainbow Green (MFG-251- Green) S і Рукавички для фітнесу MadMax MFG-251 Rainbow Green (MFG-251- Green) S від знаменитих світових виробників 3856 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні рукавички і накладки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Спортивні рукавички і накладки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн