Велоперчатки текстильні Scoyco ВG03-R червоні

КОД ТОВАРУ: 101116
  • Велоперчатки текстильні Scoyco ВG03-R червоні
  • Велоперчатки текстильні Scoyco ВG03-R червоні - Фото №2
  • Велоперчатки текстильні Scoyco ВG03-R червоні - Фото №3
Велоперчатки текстильні Scoyco ВG03-R червоні
Рукавички для фітнесу Scoyco ВG03 червоні - цей продукт відноситься до фітнес-аксесуарів, проте може застосовуватися і в інших видах спорту. Рукавички зручні для використання в тренажерному залі, забезпечують «Сухий» фіксований хват, запобігають ковзанню рук по грифу штанги і робочих поверхонь тренажерів, рятують від мозолів і шорсткості шкіри. Успішно захищають руки від подряпин і пошкоджень.
Scoyco
  • Перчатки для фитнеса Scoyco ВG03 желтые
  • Велоперчатки текстильные Scoyco ВG03-R красные
  • Велоперчатки текстильные Scoyco BG03-B синие
  • Велоперчатки текстильные Scoyco ВG03-BK черные
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
260 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 35 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Належність
Чоловічі
Матеріал
Поліестер
АРТИКУЛ
BG03-R
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички для фітнесу Scoyco ВG03 червоні - цей продукт відноситься до фітнес-аксесуарів, проте може застосовуватися і в інших видах спорту. Рукавички зручні для використання в тренажерному залі, забезпечують «Сухий» фіксований хват, запобігають ковзанню рук по грифу штанги і робочих поверхонь тренажерів, рятують від мозолів і шорсткості шкіри. Успішно захищають руки від подряпин і пошкоджень.

Рукавички з тильного боку пошиті гелевими вставками, для гасіння вібрації. Це зручно при тривалій їзді або високих навантаженнях. Подушечки на долонях забезпечують максимально зручне зчеплення з поверхнями. Всі продукти Scoyco перевіряються на міцність професіоналами.

 

Переваги товару:

Матеріал: поліестер, PVC, еластан;

Застібка: регульований ремінець з липучкою;         

Пальці: обрізані;

Розмір: S / M / L / XL / XXL;

Колір: червоний.

            
Рукавички вибираються по колу долоні домінуючою руки. Виміряйте окружність долоні вище великого пальця і вибирайте відповідний вам розмір рукавичок відповідно до таблиці.



Про виробника: Scoyco - бренд мотоекіпіровки, що належить компанії FoshanYuanDongSen Co., Ltd. Компанія заснована в 1998 році і займається випуском екіпіровки для повсякденної їзди і мотоспорту. В асортименті компанії більше 100 продуктів для мотоциклістів: дорожні мотокуртки і мотоштани, мотозахисту, кросова форма, аксесуари для мотоциклів.

Надаючи споживачеві сучасну, безпечну і доступну продукцію, Scoyco з успіхом завойовує нові ринки. На сьогодні продукція експортується в США, Європу, Японію, Тайвань, і інші країни Азії. У 2009 році було відкрито російський напрямок. Компанія бере участь у "Дакарі" і "Чемпіонаті світу з мотокросу", спонсоруючи команди Бельгії та Китаю. Продукція бренду добре відома в США і Європі.


Велоперчатки текстильні Scoyco ВG03-R червоні купити за вигідною ціною 260 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Спортивные перчатки и накладки таких торгових марок, як наприклад: Scoyco в електронному каталозі Терраспорт
Велоперчатки текстильні Scoyco ВG03-R червоні Велоперчатки текстильні Scoyco ВG03-R червоні - Фото №2 Велоперчатки текстильні Scoyco ВG03-R червоні - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велоперчатки текстильні Scoyco ВG03-R червоні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні рукавички і накладки

Давно мрієте зайнятися спортом? Велоперчатки текстильні Scoyco ВG03-R червоні буде Вашим першим кроком. В « Спортивні рукавички і накладки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні рукавички і накладки здивує Вас своєю якістю. Перчатки атлетические Power System Basic EVO PS-2100, черно-красные (PS_2100E_Black/Red) - S , Перчатки атлетические Power System Basic EVO PS-2100, черно-красные (PS_2100E_Black/Red) - S і Перчатки атлетические Power System Basic EVO PS-2100, черно-красные (PS_2100E_Black/Red) - S від знаменитих світових виробників 3856 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні рукавички і накладки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивні рукавички і накладки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн