Рукавички для фітнесу Reebok рожеві

КОД ТОВАРУ: 65764
  • Рукавички для фітнесу Reebok рожеві
Рукавички для фітнесу Reebok рожеві
Особливості рукавичок: для фітнесу, добре вентилюються, протиковзка поверхню, забезпечують поліпшений захоплення, спортивний дизайн, кольорові вставки, легко чистяться, вбирають зайву вологу, забезпечують хороше зчеплення з предметами, оптимально облягають руки. Розміри: S, М. Колір: рожевий.
Reebok
  • Перчатки для фитнеса Reebok RAGL-11132 голубые
  • Перчатки для фитнеса Reebok розовые
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
450 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 60 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Рожевий
Розмір
S, M, L
Належність
Унісекс
Призначення
Спортивні
Тип
Без пальців (мітенки)
АРТИКУЛ
11133MG
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички для фітнесу Reebok рожеві стануть незамінним предметом вашої спортивної екіпіровки. Їх мінімалістський стиль, висока функціональність, комфортність зроблять ваші заняття фітнесом більш якісними і зручними. Розробники цих рукавичок подбали про їх анатомічно правильній формі, яка дозволяє їм оптимально облягати кисті рук, що не сковуючи при цьому їх рухів.
Рукавички для фітнесу Reebok рожеві зроблені з дихаючого матеріалу з протиковзкою поверхнею, що забезпечує покращений захоплення і хороше зчеплення з предметами. Ці стильні рукавички ідеально підходять для загальної фітнес- підготовки, оберігають долоні від появи мозолів і грубої шкіри. Вони дуже легко чистяться і добре вбирають зайву вологу.

Особливості рукавичок:
- для фітнесу;
- добре вентилюються;
- протиковзка поверхню;
- забезпечують поліпшений захоплення;
- спортивний дизайн;
- кольорові вставки;
- легко чистяться;
- вбирають зайву вологу;
- забезпечують хороше зчеплення з предметами;
- оптимально облягають руки;
- технологія Play Dry.

- унікальна технологія, заснована на комфорті і терморегуляції. У структурі матеріалу використовуються волокна, що дозволяють виводити надлишки тепла і вологи з поверхні тіла і сприяють їх швидкому випаровуванню. Тканини з використанням PLAY Dry висихають в 3 рази швидше, ніж полотно з бавовни, що значно прискорює процес терморегуляції і зменшує дискомфорт під час фізичних навантажень.

Рукавички для фітнесу Reebok рожеві - практичність, якість, стиль!

Характеристики:
Дихаючий матеріал.
Протиковзка поверхню.

Розміри: S, М, L.
Колір: рожевий.

Рукавички вибираються по колу долоні домінуючою руки. Виміряйте окружність долоні вище великого пальця і вибирайте відповідний вам розмір рукавичок відповідно до таблиці.



Виробник: Reebok (США).
В даний час Reebok є дочірнім підрозділом компанії Adidas. Випускає спортивне взуття, одяг, інвентар високої якості.


Рукавички для фітнесу Reebok рожеві купити по які завищеною вартістю 450 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Подарки для нее таких брендів, як наприклад: Reebok в каталозі Терра Спорт
Рукавички для фітнесу Reebok рожеві

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички для фітнесу Reebok рожеві"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки для неї

Давно планували зайнятися фігурою? Рукавички для фітнесу Reebok рожеві буде Вашим першим кроком. В « Подарунки для неї » знайдеться все, що Вам знадобиться. Подарунки для неї здивує Вас своєю якістю. Спортивный костюм женский Leone бело-синий - L , Спортивный костюм женский Leone бело-синий - L і Спортивный костюм женский Leone бело-синий - L від знаменитих світових виробників 2401 Ви зможете побачити в нашій категорії Подарунки для неї . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Подарунки для неї . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн