Рукавички для фітнесу Reebok RAEL-11133GR

КОД ТОВАРУ: 65773
  • Рукавички для фітнесу Reebok RAEL-11133GR
Рукавички для фітнесу Reebok RAEL-11133GR
Особливості рукавичок: легкі, анатомічно правильної форми, забезпечують захист від пошкоджень, виготовлені з міцного синтетичного матеріалу, матеріал має сітчасту структуру, добре пропускають повітря, відводять зайву вологу. Сірий колір. Розмір: S / М.
Reebok
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
505 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 67 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Належність
Унісекс
Призначення
Спортивні
Тип
Без пальців (мітенки)
АРТИКУЛ
RAEL-11133GR
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички для фітнесу Reebok забезпечать ваших долонь захист під час занять на турніку, при піднятті гир або штанги. Завдяки анатомічно правильній формі вони оптимально облягають кисті рук, що не сковуючи рухів і одночасно надійно захищаючи їх від механічних пошкоджень.
Рукавички для фітнесу Reebok виготовлені з міцної синтетичної тканини має сітчасту структуру, що дозволяє рукавичок відмінно пропускати повітря і відводити від долонь зайву вологу. Рукавички виконані в сучасному для спортивного одягу стилі, для якого характерні простота і функціональність.

Особливості рукавичок:
- легкі;
- анатомічно правильна форма;
- забезпечують захист від пошкоджень;
- виготовлені з міцного синтетичного матеріалу;
- матеріал має сітчасту структуру;
- добре пропускають повітря;
- відводять зайву вологу;
- технологія Play Dry.

- унікальна технологія, заснована на комфорті і терморегуляції. У структурі матеріалу використовуються волокна, що дозволяють виводити надлишки тепла і вологи з поверхні тіла і сприяють їх швидкому випаровуванню. Тканини з використанням PLAY Dry висихають в 3 рази швидше, ніж полотно з бавовни, що значно прискорює процес терморегуляції і зменшує дискомфорт під час фізичних навантажень.

Рукавички для фітнесу Reebok - зручність, якість, надійність!


Характеристики:
Колір: сірий.
Розмір: S / М.

Рукавички вибираються по колу долоні домінуючою руки. Виміряйте окружність долоні вище великого пальця і вибирайте відповідний вам розмір рукавичок відповідно до таблиці.



Виробник: Reebok (США).
В даний час Reebok є дочірнім підрозділом компанії Adidas. Випускає спортивне взуття, одяг, інвентар високої якості.


Рукавички для фітнесу Reebok RAEL-11133GR купити по реально виправданою вартості 505 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Перчатки для фитнеса таких брендів, як наприклад: Reebok в інтернет каталозі Терраспорт
Рукавички для фітнесу Reebok RAEL-11133GR

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички для фітнесу Reebok RAEL-11133GR"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Рукавички для фітнесу

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Рукавички для фітнесу Reebok RAEL-11133GR допоможе досягти мети. В « Рукавички для фітнесу » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Рукавички для фітнесу порадує Вас високою якістю. Перчатки для фитнеса Matsa - M , Перчатки для фитнеса Matsa - M і Перчатки для фитнеса Matsa - M від кращих світових брендів 1369 Ви побачите в нашій категорії Рукавички для фітнесу . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Рукавички для фітнесу . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн