Рукавички боксерські Benlee Tough чорні

КОД ТОВАРУ: 103779
  • Рукавички боксерські Benlee Tough чорні
Рукавички боксерські Benlee Tough чорні
Тип: рукавички. Вид: боксерські. Матеріал: натуральна шкіра. Наповнювач: піна. Підкладка: нейлон. Розмір: 8, 10, 12, 14 Oz. Колір чорний. Особливості рукавичок: застосовується в боксі і кікбоксингу; виконані з натуральної шкіри; зап'ясті з широким манжетом; липучка для фіксації; регулювання обсягу зап'ястя; тривалий термін експлуатації.
BenLee
КУПИТИ
ЦІНА:
3 039 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 406 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
8 Oz, 10 Oz, 12 Oz, 14 Oz
Застібка
Липучка
Призначення
Дорослі
Матеріал
Натуральна шкіра
АРТИКУЛ
199075 / 1000
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички боксерські Benlee Tough чорно мають широкі манжети з можливість регулювання обсягу зап'ястя, фіксуються липучкою. Завдяки нерухомості великого пальця, мінімізована можливість отримання серйозної травми. Крім пом'якшує внутрішнього шару спеціальної піни, оснащені прошарком з натуральної тканини, яка якісно вбирає вологу, забезпечуючи комфорт, навіть при найбільш інтенсивних фізичних навантаженнях.

Особливості рукавичок:
- застосовується в боксі і кікбоксингу;
- виконані з натуральної шкіри;
- зап'ясті з широким манжетом;
- липучка для фіксації;
- регулювання обсягу зап'ястя;
- тривалий термін експлуатації.

Характеристики:
Тип: рукавички;
Вид: боксерські;
Матеріал: натуральна шкіра;
Наповнювач: піна;
Підкладка: нейлон;
Розмір: 8, 10, 12, 14 Oz;
Колір: чорний.

Виробник: Benlee (США).
Компанія має яскраву і насичену олімпійськими перемогами історію. У різний час бренд представляли такі спортивні знаменитості як Джо Уолкот, Роккі Марчіано, Джейк ЛаМотта, Флойд Паттерсон. Товари Benlee завжди відрізняються ексклюзивним дизайном і якістю використовуваних матеріалів. Торгова марка виробляє спортивне взуття та одяг, засоби захисту для різних єдиноборств, а також висококласний спортивний інвентар.


Рукавички боксерські Benlee Tough чорні підібрати і замовити по які завищеною вартістю 3 039 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Перчатки для бокса таких торгових марок, як наприклад: BenLee в онлайн каталозі Терра Спорт
Рукавички боксерські Benlee Tough чорні

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички боксерські Benlee Tough чорні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Перчатки для боксу

Давно планували зайнятися фігурою? Рукавички боксерські Benlee Tough чорні допоможе на шляху до мети. В « Перчатки для боксу » є все, що необхідно спортсмену. Перчатки для боксу обрадує Вас високою якістю. Перчатки боксерские Title Boxing Gel Intense (FP-2968-V) - черные, 16 oz , Перчатки боксерские Title Boxing Gel Intense (FP-2968-V) - черные, 16 oz і Перчатки боксерские Title Boxing Gel Intense (FP-2968-V) - черные, 16 oz від топових світових брендів 772 Ви зможете побачити в нашій лінійці Перчатки для боксу . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Перчатки для боксу . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн