Підсумок універсальний Smartex 3P Tactical 5 ST-015 army green

КОД ТОВАРУ: 501667
  • Підсумок універсальний Smartex 3P Tactical 5 ST-015 army green
  • Підсумок універсальний Smartex 3P Tactical 5 ST-015 army green - Фото №2
  • Підсумок універсальний Smartex 3P Tactical 5 ST-015 army green - Фото №3
  • Підсумок універсальний Smartex 3P Tactical 5 ST-015 army green - Фото №4
Підсумок універсальний Smartex 3P Tactical 5 ST-015 army green
Підсумок універсальний Smartex 3P Tactical 5 ST-015 підходить для військових, працівників правоохоронних структур, риболовів, мисливців, для виживання. Виготовлений з високоякісного матеріалу Oxford 900D зі спеціальним напиленням, завдяки якому суттєво зменшений вплив вологи на речі у сумці. Матеріал стійкий до розривів, пошкоджень та різких перепадів температур. На передній стороні сумки Smartex розміщена містка кишеня на блискавці та спеціальна система MOLLE для надійного кріплення спорядження. Система MOLLE - сучасна система кріплення на спорядженні, що широко використовується серед військових НАТО, особливо популярна серед військових Британії та США. З бокових сторін підсумку Smartex розташовано дві кишені на блискавці для дрібних речей, які повинні бути у вільному доступі. Основне відділення розраховане для більших речей. Підсумок Smartex чіпляється на пояс за допомогою спеціальних ременів, або кріпиться за необхідності до рюкзака. По боках поясної сумки у наявності спеціальні кріплення для ременя, завдяки чому її можна носити на плечі. Ремінь у комплектацію не входить.           На блискавках підсумку Smartex розміщені безшумні пулери, які не створюют зайвих звуків під час ходьби чи бігу.  Основною відмінністю данної моделі Smartex 3P Tactical 5 ST-015 є чорний колір фурнітури.  Характеристики: Розміри: 18*30*8 см Матеріал: 900D Oxford Об'єм: 5 л Вага: 1 кг Об'єм вказано орієнтовно! Особливості: Водостійкість Система MOLLE Безшумні пулери на блискавках
Smartex
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
687 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 92 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Army Green
АРТИКУЛ
ST181
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Підсумок універсальний Smartex 3P Tactical 5 ST-015 підходить для військових, працівників правоохоронних структур, риболовів, мисливців, для виживання.

Виготовлений з високоякісного матеріалу Oxford 900D зі спеціальним напиленням, завдяки якому суттєво зменшений вплив вологи на речі у сумці. Матеріал стійкий до розривів, пошкоджень та різких перепадів температур.

На передній стороні сумки Smartex розміщена містка кишеня на блискавці та спеціальна система MOLLE для надійного кріплення спорядження. Система MOLLE - сучасна система кріплення на спорядженні, що широко використовується серед військових НАТО, особливо популярна серед військових Британії та США.

З бокових сторін підсумку Smartex розташовано дві кишені на блискавці для дрібних речей, які повинні бути у вільному доступі. Основне відділення розраховане для більших речей.

Підсумок Smartex чіпляється на пояс за допомогою спеціальних ременів, або кріпиться за необхідності до рюкзака. По боках поясної сумки у наявності спеціальні кріплення для ременя, завдяки чому її можна носити на плечі.

Ремінь у комплектацію не входить.          

На блискавках підсумку Smartex розміщені безшумні пулери, які не створюют зайвих звуків під час ходьби чи бігу. 

Основною відмінністю данної моделі Smartex 3P Tactical 5 ST-015 є чорний колір фурнітури. 

Характеристики:

  • Розміри: 18*30*8 см
  • Матеріал: 900D Oxford
  • Об'єм: 5 л
  • Вага: 1 кг

Об'єм вказано орієнтовно!

Особливості:

  • Водостійкість
  • Система MOLLE
  • Безшумні пулери на блискавках

Підсумок універсальний Smartex 3P Tactical 5 ST-015 army green купити за вигідною ціною 687 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Подсумки таких торгових марок, як наприклад: Smartex в онлайн магазині Терра Спорт
Підсумок універсальний Smartex 3P Tactical 5 ST-015 army green Підсумок універсальний Smartex 3P Tactical 5 ST-015 army green - Фото №2 Підсумок універсальний Smartex 3P Tactical 5 ST-015 army green - Фото №3 Підсумок універсальний Smartex 3P Tactical 5 ST-015 army green - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Підсумок універсальний Smartex 3P Tactical 5 ST-015 army green"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Підсумки

Давно мрієте зайнятися спортом? Підсумок універсальний Smartex 3P Tactical 5 ST-015 army green буде Вашим першим кроком. В « Підсумки » є все, що необхідно спортсмену. Підсумки здивує Вас своєю якістю. Підсумок Smartex 3P Tactical 1 ST-064 jungle camouflage , Підсумок Smartex 3P Tactical 1 ST-064 jungle camouflage і Підсумок Smartex 3P Tactical 1 ST-064 jungle camouflage від знаменитих світових виробників 4455 Ви знайдете в нашому розділі Підсумки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Підсумки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн