Пазл Bino "Гардероб"

КОД ТОВАРУ: 154619
  • Пазл Bino "Гардероб"
  • Пазл Bino "Гардероб" - Фото №2
Пазл Bino
Тип: пазл. Вік: від 3-х років. Матеріал: дерево. Кількість деталей: 12. Розмір: 1х22х30 см. Особливості пазла: для дітей від трьох років; пазл-вкладиш; з натурального дерева; безпечне покриття; зручний дерев'яний планшет; призначений для розвитку і навчання дітей.
Bino
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
205 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 27 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Пазли
АРТИКУЛ
88110
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пазл Bino Гардероб 88110 виготовлений з натуральної деревини, має яскраве покриття, виконане з безпечних фарб, що не містять токсичних речовин. Сприяє розвитку моторики, пам'яті, логічного, образного, просторового мислення, допомагає тренувати координацію. У даній моделе дитині необхідно народити дівчинку відповідно до запропонованих образами, стиль одягу повинен підходити до певного виду взуття або головного убору.

Особливості пазла:

- для дітей від трьох років;

- пазл-вкладиш;

- з натурального дерева;

- безпечне покриття;

- зручний дерев'яний планшет;

- призначений для розвитку і навчання дітей.

Характеристики:

Тип: пазл;

Вік: від 3-х років;

Матеріал: дерево;

Кількість деталей: 12;

Розмір: 1х22х30 см.

Виробник: Bino (Німеччина).

Бренд виробляє дитячі товари, що сприяють гармонійному всебічному розвитку дітей. В асортимент продукції торгової марки входять всілякі іграшки з натурального матеріалу такі як дерев'яні конструктори, кубики, пазли, різні м'які іграшки, меблі, коляски та інші аксесуари для ляльок, високоякісні набори для творчості і так далі.


Пазл Bino "Гардероб" підібрати і замовити по які завищеною вартістю 205 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Пазлы таких торгових марок, як наприклад: Bino в онлайн каталозі Терра Спорт
Пазл Bino "Гардероб" Пазл Bino "Гардероб" - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пазл Bino "Гардероб""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Пазли

Давно планували зайнятися фігурою? Пазл Bino "Гардероб" допоможе на шляху до мети. В « Пазли » є все, що необхідно спортсмену. Пазли обрадує Вас високою якістю. Пазл звуковий «Домашні тварини» Melissa & Doug , Пазл звуковий «Домашні тварини» Melissa & Doug і Пазл звуковий «Домашні тварини» Melissa & Doug від топових світових брендів 1999 Ви зможете побачити в нашій лінійці Пазли . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Пазли . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - як було 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн