Намет-замок Bino "Замок" 82810 рожевий

КОД ТОВАРУ: 154562
  • Намет-замок Bino "Замок" 82810 рожевий
Намет-замок Bino
Матеріал: текстиль; Розмір упаковки: 105x105x125 см; Колір рожевий. Особливості: для дівчаток від 3-х років; міцний матеріал; безпечні фарби; підійде для будинку та двору; рекомендується ставити на рівній поверхні; легка в збірці і за вагою; зручна в транспортуванні; в складеному вигляді зберігається в коморі.
Bino
  • Палатка-замок Bino "Замок" 82810 розовый
  • Палатка-замок Bino "Замок" 82809 серый
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 176 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 157 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Рожевий
Тип
Ігровий центр
АРТИКУЛ
82810
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Намет Bino Замок 105x105x125 см - це дитячий намет у вигляді замку для принцес, в який може поміститися кілька дітей. Вона виконана з міцного текстилю, пофарбована різнокольоровими фарбами безпечними для здоров'я, має дно, тому в ній можна сидіти і лежати. Намет використовується як ігровий центр на вулиці влітку або в приміщенні. Вона легка за вагою, зручна в транспортуванні, просто збирається та розбирається.

особливості:

- для дівчаток від 3-х років;

- міцний матеріал;

- безпечні фарби;

- підійде для будинку та двору;

- рекомендується ставити на рівній поверхні;

- легка в збірці і за вагою;

- зручна в транспортуванні;

- в складеному вигляді зберігається в коморі.

Характеристики:

Матеріал: текстиль;

Розмір упаковки: 105x105x125 см;

Колір: рожевий.


Виробник: Bino (Німеччина).

Bino - це дочірній бренд німецької компанії Mertens, який є найстарішим виробником дитячих товарів в Німеччині. Перші вироби під брендом Bino були представлені в 1992 році. На сьогоднішній день випускаються і реалізуються широкий асортимент дитячих товарів: ігрові набори, настільні ігри, вироби, спеціально розроблені для новонароджених дітей. Вся продукція сертифікована відповідно до стандарту EN-71 і відповідає вимогам директив Європейського Союзу.  


Намет-замок Bino "Замок" 82810 рожевий підібрати і купити за реальною ціною 1 176 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Детские палатки таких торгових марок, як наприклад: Bino в електронному магазині Terra Sport
Намет-замок Bino "Замок" 82810 рожевий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Намет-замок Bino "Замок" 82810 рожевий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хочете зайнятися фігурою? Намет-замок Bino "Замок" 82810 рожевий допоможе почати легко. В « Дитячі палатки » є все, що Вам знадобиться. Дитячі палатки обрадує Вас своєю надійністю. Намет дитяча з тунелем Bino Слон , Намет дитяча з тунелем Bino Слон і Намет дитяча з тунелем Bino Слон від кращих світових постачальників 6685 Ви зможете знайти в нашій лінійці Дитячі палатки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Дитячі палатки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн